Šok pre fanúšikov: Adriana Kmotríková v JOJke po pätnástich rokoch končí!

Len pár dní pred Vianocami sa fanúšikovia obľúbenej moderátorky spravodajstva televízie JOJ, Adriany Kmotríkovej, dozvedeli prekvapivú správu. Sympatická blondínka sa rozhodla skončiť s prácou moderátorky.

Adriana Kmotríková bola pätnásť rokov neoddeliteľnou súčasťou moderátorského tímu spravodajstva televízie JOJ. V roku 2016 diváci ocenili jej profesionálne výkony svojimi hlasmi, keď vyhrala cenu Osobnosť televíznej obrazovky v kategórii Moderátorka spravodajstva. Teraz sa však rozhodla s prácou pred kamerami skončiť. Moderátorka Adriana Kmotríková sa rozhodla po pätnástich rokoch ukončiť spoluprácu s televíziou JOJ na vlastnú žiadosť. Adriane ďakujeme za roky strávené v televízii, za jej profesionalitu a dlhoročnú spoluprácu. Želáme jej veľa šťastia a spokojnosti v pracovnom i súkromnom živote,“ povedala hovorkyňa televízie JOJ Lucia Kulihová. Informáciu o svojom odchode potvrdila aj samotná moderátorka. Áno, rozhodla som sa k Novému roku ukončiť svoje pôsobenie v TV JOJ. Chcem sa s mojimi divákmi rozlúčiť po Vianociach, ale dovtedy mi, prosím, doprajte pokojné sviatky," povedala Kmotríková pre Šarm.

Adriane Kmotríkovej ďakujeme za dlhé roky profesionálnej práce a ľudského prístupu. Prajeme jej veľa úspechov do budúcna.