Aneta Parišková

Myslí na ňu celé Slovensko: Bojovníčke Anete Pariškovej ste poslali tisícky pozdravov!

Dlhoročná tvár televízie JOJ a obľúbená moderátorka prostredníctvom sociálnej siete v utorok večer priznala boj so zákernou chorobou. Fanúšikovia a diváci ju okamžite začali podporovať a nechali jej na sociálnych sieťach tisícky pozitívnych odkazov.

Aneta Parišková je neodmysliteľnou súčasťou spravodajstva televízie JOJ a svojím profesionálnym prístupom a ľudskosťou si získala nespočetné množstvo fanúšikov. Tých rovnako ako nás, jej kolegov, hlboko zasiahla informácia o tom, že v Národnom onkologickom ústave bojuje so zákernou chorobou.V NOÚ som prvou chemoterapiou začala svoj dlhý a náročný boj s rakovinou. Lekárom, sestrám a sanitárkam z kliniky onkohematológie ďakujem za profesionálny a ľudský prístup a perfektnú starostlivosť. Všetkým dobrým a prajným ľuďom ďakujem za modlitby a podporu,“ napísala Aneta k fotke z nemocnice. Na sociálnych sieťach sa okamžite roztrhlo vrece s pozitívnymi komentármi a odkazmi pre túto skvelú moderátorku, krásnu bytosť, úžasnú matku, chápavú kamarátku a kolegyňu. Vybrali sme zopár z nich, aby sme si navzájom pripomenuli, že ľudskosť, nádej a viera sú to najdôležitejšie.

Milá Anetka, držím palce a prajem skoré uzdravenie a hlavne veľa síl!

Pani Anetka, želám vám veľa zdravia a skoré uzdravenie. Aby ste bola čím skôr doma!

Prajem skoré uzdravenie. Držím palce, aby všetko dobre dopadlo. 

Anetka, držíme vám silno palce, vy ste silná žena, dáte to, určite!

Anet, prajem vám veľa zdravia a držím vám palce na mojich rukách. Rada by som vás videla v správach s Jankom Mečiarom. Prajem vám veľa síl. 

Veľmi držím palce Anetke. Je to veľmi milá a obetavá mamina a moderátorka.

Je mi to nesmierne ľúto, ale vyjadrujem presvedčenie, že tento boj vyhraje. Verím, že aj moja modlitba k tomu prispeje. Posielam veľa pozitívnej energie a prosím milostivého Boha o pomoc!

Aneta, ste veľmi pozitívne mysliaca a verím, že ju porazíte. Detičky sú anjeli, ktorí vám pomôžu!

Ste v rukách odborníkov, tých najlepších, všetko dobre dopadne. Doma vás čakajú traja krásni chlapci. Tak do boja, nech tu potvoru porazíte!

Je mi veľmi ľúto, čo sa tejto krásnej, šarmantnej, príjemnej a vždy dobre vyzerajúcej dáme stalo a som z toho dosť smutný. No dúfam však, že Boh ku nej bude dobrotivý, láskavý a milostivý a pomôže jej prekonať všetky tieto nepríjemné a ťažké chvíle, v ktorých sa práve nachádza.

Milá Anetka, aj ja som dvakrát bojovala z touto zákernou chorobou, tak držím palce a odkazujem - my východniarky sme odolnejšie!

Anetka, nech je pozitívna energia, ktorú v sebe máte a vždy ste ju rozdávali vašou hnacou silou. Držím prsty a verím, že sa nám čoskoro z obrazovky prihovoríte.

Anetka moja, veľmi ma to mrzí, ale ty si silná osoba. dy si bola, aj v škole si mi bola vždy oporou. Viem, že to zvládneš a čoskoro budeš doma pri rodinke. Držím ti veľmi palce!

Verím, že choroba sama ustúpi, lebo sama zistí, že narazila na silného súpera. Držím silno palce a želám skoré uzdravenie!

Anetka, v mene celej redakcie ti želáme skoré udzravenie a držíme palce v tvojom boji!