Stratu vlasov vyriešila šik parochňou: Aha, ako vyzerá Aneta Parišková s krátkymi vlasmi!

V dôsledku liečby chemoterapiou začali obľúbenej jojkárke vypadávať vlasy. Situáciu vyriešila veľmi radikálne, keď jej manžel oholil celú hlavu. Najnovšie sa však fanúšikom pochválila, že si zaobstarala parochňu a musíme povedať, že jej nový „strih“ veľmi svedčí!

Obľúbená moderátorka Aneta Parišková začiatkom mája prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že bojuje so zákerným onkologických ochorením. Podstupuje pravidelnú liečbu, v dôsledku ktorej jej začali postupne vypadávať vlasy. Obľúbená moderátorka sa rozhodla, že nebude čakať so založenými rukami a situáciu spolu s manželom Mirkom vyriešili radikálne. Muž jej života jej koncom mája oholil hlavu a Aneta vzápätí fanúšikom a širokej verejnosti ukázala, ako vyzerá bez svojej povestnej blonďavej hrivy.

Strata vlasov je určite náročná pre každého onkologického pacienta, no treba povedať, že Anetke to svedčí aj bez nich a je rovnako krásna ako predtým. Napriek tomu sa rozhodla, že vlasy, o ktoré prišla, si nahradí parochňou. Prvý raz ju ukázala fanúšikom na fotke z výnimočného rodinného podujatia. Danko a Gabko dnes mali 1. sväté prijímanie. Mali z toho veľkú radosť a hlboký zážitok. Verím, že im úprimná viera v Boha bude celý život dávať silu a nádej pri prekonávaní životných prekážok, tak ako ju viera dáva mne. Teším sa, že som mohla byť pri tom (áno, tá pani so slnečnými okuliarmi a krátkymi vlasmi som ja),“ napísala k fotke s jej typickým humorom. Je to azda po prvý raz, čo Anetu vidíme s krátkymi vlasmi a musíme uznať, že jej svedčí aj tento strih. Dôležitý však, samozrejme, nie je výzor, ale zdravie. Preto Anetke želáme ešte veľa síl v boji s touto chorobou!

https://www.instagram.com/p/CBYqbq2nGrz/?utm_source=ig_web_copy_link