Oddaná a zapálená pre charitu: TAKTO Aneta Parišková vždy pomáhala zo všetkých síl!

Obľúbená moderátorka Aneta Parišková patrí medzi tie celebrity, ktoré sa snažia využívať svoje zvučné meno pre dobrú vec. Je totiž celým srdcom zapálená pre dobročinnosť a charitu.

Moderátorka Aneta Parišková je žena s veľkým srdcom. Dokazuje to jej dlhoročná charitatívna činnosť týkajúca sa rôznych oblastí. Vie totiž, že pomoc druhým je to najvzácnejšie, čo môžeme pre svet urobiť. Dlhé roky je oddanou dobrovoľníčkou, filantropkou a vždy k tomu nabádala prostredníctvom sociálnych sietí aj svojich fanúšikov.

Viac než 5 rokov je ambasádorkou projektu Zdravé oči v škôlke, ktorý organizuje Únia nevidiacich a slabozrakých a jeho cieľom je kontrolovať zrak už tým najmenším. Je dlhoročnou pravidelnou darkyňou krvi, za čo dostala od Slovenského červeného kríža aj dobrovoľnícke vyznamenanie. Robila to oduševnene aj napriek tomu, že má strach z krvi a ihiel. Neznášam ihly a nerada sa pozerám na krv. Ale ten pocit, že darovaním krvi môžem niekomu zachrániť život, je úžasný,“ napísala Aneta k jednej z fotiek, ktoré vznikli počas darovania krvi. Minulý rok sa aktívne zapojila do dobročinného projektu, ktorého cieľom bolo vyzbierať peniaze na podporu výskumu, liečby a prevencie rakoviny prostaty. Na ochranu našich otcov, starých otcov, partnerov, mužov či synov spolu s manželom prispeli aj finančne. Okrem toho sa spoločne s Mirkom zapojili aj do pomoci komunitnému centru Oáza v Košiciach pod vedením otca Petra Gombitu. „Nedeľa u pána farára Gombitu v centre Oáza pri Košiciach. Spolu s mojím manželom Mirkom sme videli ako tu žijú bezdomovci, o aké hospodárstvo sa starajú, ako pracujú a snažia sa vylepšiť prostredie, v ktorom žijú. Radi im budeme pomáhať aj naďalej,vysvetlila.

Aj od nadácií a neziskových organizácií, s ktorými Aneta Parišková spolupracuje, prišlo množstvo podporných a pozitívnych komentárov plných nádeje v súvislosti s jej bojom so zákernou chorobou. Veríme, že spojenie všetkých našich síl jej vráti energiu, ktorú do dobročinnosti vždy s láskou investovala.