Lucia Barmošová sa predviedla v šatách ako z rozprávky: Z jej róby fanúšičky šalejú!

Pre pandémiu koronavírusu je plesová sezóna len fantáziou a spomienkou na minulé roky, no sympatickú moderátorku to neodradilo. V rozprávkových šatách si aspoň zapózovala pred objektívom fotoaparátu a všetkých fanúšičkám nimi vyrazila dych!

Lucia Barmošová je dlhé roky stabilnou tvárou spravodajskej relácie Noviny a medzi divákmi sa teší veľkej popularite. A niet divu! Bez pochýb patrí k najkrajším dámam v slovenskom šoubiznise a okrem krásnej tváre a štíhlej postavičky má veľmi príjemné a profesionálne vystupovanie a ako mnohokrát dokázala, aj veľké srdce. Barmošovej fanúšikovia si na jej Instagrame nenechajú ujsť jednu fotku, ktorou sa pochváli.

Najnovšie boli všetci nadšení z jej krásnej plesovej róby. Elegantný kostým vymenila za šaty ako vystrihnuté z rozprávky aj napriek tomu, že plesy budeme musieť tento rok pre pandémiu koronavírusu všetci oželieť. Aspoň na chvíľu si v outfite hodnom princeznej zapózovala pred objektívom fotoaparátu a výsledkom sú snímky, ktoré všetkým vyrazili dych. V nádhernej červeno-bordovej róbe jej to nesmierne svedčí, na čom sa zhodli aj fanúšičky, ktoré ju zahrnuli množstvom pozitívnych a pochvalných komentárov.