Povedali by ste to naňho? Aha, akému náročnému športu sa venuje moderátor Ján Mečiar!

Športovec telom i dušou. Dlhoročná tvár spravodajstva televízie JOJ je známa tým, že sa venuje hneď niekoľkým športom. Vedeli ste však, že sa venuje aj jednej veľmi náročnej olympijskej disciplíne?

Obľúbený moderátor Ján Mečiar je neodmysliteľnou súčasťou jojkárskeho spravodajstva už dlhé roky. Popri množstve pracovných aktivít si však vždy vie nájsť dostatok času aj na svoju milovanú rodinu a koníčky. Medzi tie patrí najmä šport, konkrétne beh, ktorému sa pravidelne a poctivo venuje. Má za sebou aj niekoľko maratónov či úspešných pretekov.

Málokto však vie, že sa venuje aj náročnému športu, ktorý je aj olympijskou disciplínou. Po dlhých troch rokoch opäť na triatlone! Síce to nebol oslňujúci výkon, ale na opätovný začiatok to nebolo zlé. Teraz len pokračovať,“ napísal moderátor na svojom profile na Instagrame ku snímke, ktorá vznikla na uplynulom preteku. Vďaka vypasovanému bežeckému overalu je už na prvý pohľad vidieť jeho vyrysované svalstvo a tak je jasné, že Mečiar je športovec telom i dušou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Meciar (@jan_meciar)