Lucia Barmošová odchádza na materskú: Veľké prekvapenie od kolegov v živom vysielaní!

Moderátorka hlavnej spravodajskej relácie Noviny a dlhoročná tvár televízie JOJ sa už čoskoro stane po prvý raz maminou. A keďže jej veľký deň sa nezadržateľne blíži, vo štvrtkových Novinách sa pred odchodom na materskú s divákmi rozlúčila. Jej kolegovia zo spravodajstva si pre ňu prichystali rozkošné prekvapenie!

Moderátorka Lucia Barmošová sa koncom októbra s fanúšikmi a so širokou verejnosťou podelila o radostnú novinku, že pod srdcom nosí svoje prvé bábätko.Áno, je to pravda, som tehotná. S partnerom sa na naše bábätko veľmi tešíme. Nechali sme tomu voľný priebeh a sme vďační, že sa nám poštastilo. Musím si zaklopať, nemala som žiadne nevoľnosti a cítim sa dobre," povedala vtedy pre médiá.

Noviny - Lucia Barmosova Zdroj: TV JOJ

​Keďže jej veľký deň sa už nezadržateľne blíži, štvrtkové Noviny boli pred jej odchodom na materskú poslednými, ktoré moderovala. Na záver spravodajskej relácie sa s divákmi emotívne rozlúčila. „Milí diváci, ja sa s vami na nejaký čas lúčim, keďže ma čakajú mamičkovské povinnosti. Želám vám všetko dobré, majte sa krásne,“ povedala Barmošová. Veľmi milo na to zareagoval jej kolega Ján Mečiar, ktorý si pre ňu aj spolu so spravodajským tímom pripravili krásne prekvapenie. „Lucia, my ti ďakujeme za všetko, čo si doteraz tu s nami absolvovala a prežila. Ja tu mám pre teba takú tortu, z ktorej určite nepriberieš. Ale, ktorá bude pre vás obe, keď tá malá príde na svet, užitočná. Držte sa, buďte zdravé a vráť sa čím skôr,“ povedal a venoval jej rozkošnú plienkovú tortu.