Nový život odštartoval s obrovským úspechom: Vaše pozitívne ohlasy valcovali Facebook!

Na Troch kráľov JOJka s úspechom odštartovala svoj nový rodinný seriál Nový život. Dôkazom veľkého diváckeho záujmu sú nielen čísla sledovanosti, ale aj mimoriadne pozitívne ohlasy na sociálnych sieťach.

Nový život a reakcie na Facebooku po štarte Nový život a reakcie na Facebooku po štarte Zdroj: TV JOJ

Hviezdne obsadenie, česko-slovenskí scenáristi, zaujímavé príbehy. To všetko a oveľa viac priniesol na Troch kráľov v prvých dvoch častiach nový rodinný seriál Nový život s podtitulom Každý si zaslúži druhú šancu. Seriál zožal obrovské množstvo pozitívnych ohlasov na sociálnych sieťach, kde diváci rozhodne nešetrili chválami. Viacerí z nich sa priznali, že sa od televíznej obrazovky od začiatku až do konca seriálu nevedeli odtrhnúť.

Aj preto sa napokon z Nového života stal v pondelok obrovský diváky hit aj v televízii. Úspešný štart nového rodinného seriálu si nenechalo ujsť viac ako pol milióna slovenských divákov. Pre všetkých tých, ktorí si Nový život okamžite zamilovali, máme skvelú správu. Už dnes pre vás vysielame ďalšie dve premiérové epizódy. Ďalšie nové časti zas uvidíte aj v stredu a vo štvrtok. 

https://www.facebook.com/novyzivottvjoj/photos/a.114675033355104/124254182397189/?type=3&theater

Sledujte seriál Nový život v dvoch častiach za sebou dnes o 20:35 na JOJke!