Tomáš vybuchol od zlosti: Martina má až príliš blízko k inému chlapcovi!

Na krste Paľovej knihy začnú mať k sebe Martina a mladý Žamboch čoraz bližšie. Keď to zbadá Tomáš, poriadne vypení od zlosti.

V seriáli Nový život nás aktuálne čaká krst novej pikantnej Paľovej knihy Červená karta, na ktorý sú pozvaní všetci dôležití ľudia z futbalistovho okolia. A to vrátane Aleninej nevlastnej sestry a Tomášovej tety Martiny. Práve Tomáš sa stále nevie úplne zmieriť s tým, že s Martinou už nikdy nebude môcť mať žiaden vážny vzťah, ako to plánoval ešte predtým, než zistil, že sú rodina. Martina zas na druhej strane neverí chlapom a má ich plné zuby. Keď sa jej na krste prihovoril mladý Žamba, okamžite sa ho snažila zbaviť. Presne tak ako to svojrázna stredoškoláčka robí celý život so všetkými chlapmi. 

Nový život - Martina má k mladému Žambochovi čoraz bližšie Nový život - Martina má k mladému Žambochovi čoraz bližšie Zdroj: TV JOJ

​Napokon však spolu chtiac-nechtiac strávili tínedžeri viacero chvíľ, až si k sebe postupne našli cestu. V istom družnom momente, kedy Martina mala k Žambochovi skutočne blízko, vošiel do miestnosti zhodou okolností Tomáš s Leou. Keď ich oboch mladý Molnár zbadal, zostal ako obarený a dostal poriadne nervy, až úplne vybuchol od zlosti. Aby nedošlo k najhoršiemu, Lea sa ho snažila dostať rýchlo preč. Ako táto napätá situácia napokon dopadne? Viac uvidíte vo videu HORE a dnes večer v Novom živote!

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!