Obézna Radka z Reštartu začala pred rokom chudnúť: Odpadnete, ako dnes vyzerá!

Energickú Radku Kaletovú si z televíznej šou všetci pamätáme ako objemnú mamičku, ktorá chcela svoj život zmeniť od základov. Svoju cestu za novým telom začala pred rokom a je až neuveriteľné, akou zmenou za ten čas prešla.

Je z nej iný človek! Tridsiatnička Radka sa do šou Reštart pred rokom prihlásila preto, lebo chcela so svojím životom konečne niečo urobiť. Jej obezita ju poriadne trápila, no sama s ňou akosi nedokázala nič spraviť. Až pod dohľadom skúsených odborníkov z Reštartu sa jej konečne podarilo kilá zhadzovať. Pred kamerami schudla viac než 40 kíl a s váhou sa tak dostala pod 100 kilogramov, ako túžila. Taktiež percento telesného tuku sa jej zmenšilo o polovicu. Ďalším dôvodom na úsmev bol fakt, že sa jej podarilo omladnúť o fantastických 19 rokov. Z pôvodne desivých 62 sa jej totiž zmenou životného štýlu podarilo dostať na 43.

​Radka však neprestala s nastaveným životným štýlom ani po skončení nakrúcania. Jej motivácia byť zdravá, fit a páčiť sa sebe samej bola tak silná, že na formovaní svojej postavy pokračuje aj pol roka po poslednej klapke. A ide jej to fantasticky! Na svojom Instagrame sa pochválila aktuálnou fotkou, ktorou určite šokovala všetkých svojich fanúšikov. Nielenže je ešte štíhlejšia než pred pár mesiacmi, ale dokonca v športovej zdatnosti je na tom tak výborne, že sa prihlásila na bežecké preteky! Z obéznej a guľatej mamičky a ženy v domácnosti je tak dnes zdravá kočka s poriadnou iskrou, sexepílom a kondičkou ako bohyňa. Radka je teda príkladom, že ak človek chce, dá sa zvládnuť naozaj všetko. Klobúk dole!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora