Úžasná premena Eriky Barkolovej namotivuje všetky ženy: Z bacuľky je štíhla sexi kosť!

Naozaj sa to dá! Blonďavej moderátorke sa za pol roka podarilo prejsť neuveriteľnou zmenou. So svojím telom nebola spokojná a na základe rád od odborníkov sa pustila do Reštartu. Poctivá drina na postave po šiestich mesiacoch priniesla svoje ovocie.

Moderátorka Erika Barkolová svojím účinkovaním v Reštarte strhla nálepku dokonalosti, ktorú svet šoubiznisu má. Vďaka jej peripetiám s chudnutím a hľadaním motivácie sme zistili, že aj celebrity sú len ľudia a trápia ich tie isté problémy ako „bežných smrteľníkov“. Blondínka sa kedysi venovala fitnesu, no hektický život, nepravidelná strava a nedostatok pohybu spôsobili, že sa jej váha dostala na úroveň 70,6 kíl. To síce pri jej výške nepredstavovalo nadváhu, ani obezitu, no nič to nemenilo na fakte, že Erika chcela zhodiť.Keď človek pracuje pred kamerou, musí sa aj viac sledovať. Potom z toho môže aj trochu prepínať. Reštart beriem tak, že sa musím ja cítiť dobre vo svojom tele. Neznamená to, že som teraz extrémne tučná, ale toto nie je telo, na ktoré som ja zvyknutá. Mám cieľ vrátiť sa do 58 kilogramov,“ povedala v relácii bez okolkov.

Mnohé dámy určite vedia veľmi dobre, že práve schudnúť 10 kíl pri pomerne normálnej hmotnosti je poriadne náročné. Uvedomoval si to aj športový fyziológ Viktor Bielik. „Keď ste si prešli nejakými diétami a ten organizmus si už kadečím preskákal, tak u vás dať dolu štyri kilá bude pre mňa väčšia výzva ako u niekoho, kto má 180 kíl a musí dať dole 40 kilogramov. To stojí za pokus,“ skonštatoval. Práve z tohto dôvodu bude Erikin reštart určite veľmi motivujúci pre všetky ženy, ktoré potrebujú zhodiť len „trochu“, no nedarí sa im to už roky. Kľúčom je veľa pohybu, vyvážená strava, úplné vynechanie alkoholu, nezdravých sladkostí, maškŕt a smaženého, dostatok spánku a nestrácanie chuti. Moderátorke sa dodržiavaním pokynov od odborníkov schudla za pol roka 12 kíl, zbavila sa 11 percent tuku a 17 centimetrov v páse. Svoju kondičku zvýšila o 40 percent a na základe tohto všetkého sa jej podarilo omladnúť na biologických 30 rokov. To je slušná motivácia, čo poviete?

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora