Zabávači ukázali svoje svadobné fotografie: Takto vyzerali ako čerství ženáči!

V šou Rozum v hrsti sa proti sebe postavia dva zábavné tímy. Robo Jakab s Jurajom Kemkom budú spoločne bojovať o víťazstvo proti Lukášovi Latinákovi s Mariánom Miezgom.

Skvelá skupina zabávačov, ktorí dlhodobo pôsobia v divadle Astorka a mnohí diváci ich poznajú z našej relácie S pravdou von, si zasúťažia v novej šou Rozum v hrsti. Môžete sa tešiť na Lukáša Latináka, Mariána Miezgu, Roba Jakaba a Juraja Kemku. Navzájom sa veľmi dobre poznajú a stretávajú sa aj mimo kamier či iných pracovných povinností. Nuž, a to nie je vo svete šoubiznisu až také bežné. „Je to také nevídané trošku, mám pocit. Aj tým, že sme v jednom divadle zakotvili a hráme spolu divadlo. Sme v podstate spolu denno-denne. Okrem leta a možno zimných prázdnin," prezradil Kemka.

​V šou Rozum v hrsti vám odhalíme svadobné fotografie súťažiacich, ktoré Junior a Marcel v ukážkovom kole musia zoradiť od najstaršieho ženáča po novomanžela. Prvý sa oženil Marián Miezga, nasledoval ho Lukáš Latinák a Juraj Kemka. Posledný do manželstva vstúpil Robo Jakab. Ako vyzerali herci počas ich najdôležitejšieho dňa, uvidíte v priloženom videu. 

Sledujte šou Rozum v hrsti v stredu o 20:35 hod. na JOJke!