Takto ste známych hercov ešte nevideli: Hanbu dali bokom a ukázali sa polonahí!

Obľúbená relácia S pravdou von sa po krátkej pauze opäť vracia na televízne obrazovky. A to vo veľkom. Hneď v úvodnej epizóde uvidia diváci poriadnu šou, ktorú štvorica chalaňov roztočí v bazéne uprostred štúdia.

Šou S pravdou von je plná zábavných a vtipných momentov a ich zdrojom sú v prvom rade celebritní hádači a moderátor. V každej epizóde partička chalaňov v zložení Juraj Kemka, Marián Miezga, Lukáš Latinák a Robo Jakab háda, kto spomedzi účinkujúcich im hovorí pravdu a kto klame, až sa hory zelenajú. V úvodnej časti sa hádačom aj divákom predstaví krásna akvabela Viktória, ktorá sa vodnému športu venuje od svojich štyroch rokov a za trinásť rokov svojej kariéry stihla zožať množstvo úspechov. Jej prítomnosť tvorcovia využili a štúdio sa razom zmenilo na miesto pre profesionálnu exhibíciu. Alebo nie?

​Doprostred scény umiestnili takzvaný suchý bazén, v ktorom mala sympatická akvabela učiť hádačov základné prvky zo svojej choreografie. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby partička neprišla oblečená v dámskych plavkách! „Ja si myslím, že po tomto už slovenský šoubiznis nebude to, čo bol predtým. Máme tu Viktóriu ako odbornú garantku, ktorá nám nejakým spôsobom poradí a bude inštruovať nielen dámy, ktoré sa rozhodli s nami vytvoriť tento silný kultúrny zážitok, aj keď nie sú akvabely. Ale bude inštruovať aj chalanov. V tomto momente masívnym potleskom privítajme kvarteto fantastických akvabelov,“ skonštatoval moderátor na úvod blížiacej sa exhibície. Len čo to dopovedal, do štúdia napochodovali „Partičkári“ nahodení vo vypasovaných dámskych plavkách, kúpacích čiapkach a plaveckých okuliaroch. Okamžite po ich príchode do štúdia začalo publikum burácať, tlieskať ako o dušu spasenú a aj sa smiať. Ich príchod totiž sprevádzalo množstvo grimás a úsmevných póz. Na vystúpenie si prizvali aj Šoka, no ten to absolvoval v civilnom outfite. „Tá je ale hlboká, našťastie, dočiahnem na dno,“ zhodnotil, keď do bazénu vstúpil. Vtipnú poznámku si neodpustil aj Juraj Kemka. „Mohol som si oholiť podpazušie, keby som toto tušil,“ povedal so smiechom. Ochutnávku z vystúpenia nájdete v priloženom videu!

Celé vystúpenie uvidíte v šou S pravdou von už dnes o 20:35 na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora