Miláčik českých režisérov a veľká psíčkarka: Toto ste o talentovanej Fialovej nevedeli!

Herecké eso je už niekoľko rokov súčasťou denného seriálu Panelák.

Herečku Zuzanu Fialovú poznajú diváci televízie JOJ veľmi dobre. Niekoľko rokov hrá v prvom slovenskom dennom seriáli Panelák jednu z hlavných postáv a ústrednú rolu si „strihla“ aj v úspešnom seriáli Keby bolo Keby. Prirodzený herecký talent, ktorý dostala do vienka, podporila štúdiom herectva na VŠMU, pričom prvé úspechy na poli filmu zožala už v 90. rokoch. Počas svoje hereckej kariéry sa stala doslova miláčikom českých režisérov, ktorí ju do svojich filmov vďaka veľkej profesionalite veľmi radi obsadzujú. Úspech však nežne len vo filmoch. Dlhé roky je členkou činohry v Slovenskom národnom divadle.

Málokto vie, že Zuzana Fialová je aj oddaná psíčkarka. Jej verným štvornohým kamarátom je niekoľko rokov weimarský stavač Argo, ktorý jej robí spoločnosť na každom kroku, čo uvidia aj diváci televízie JOJ v novej šou Sladký život. V tej nahliadnete nielen do jej súkromia, ale aj do zákulisia nakrúcania seriálu Panelák. Prostredníctvom nej tiež uvidíte, ako tmavovláska odovzdáva svoje dlhoročné skúsenosti mladším neostrieľaným hercom.

Aká je Zuzana Fialová, keď príde domov a nemá v pätách novinárov? Ako vyzerá doučovanie herectva s panelákovým kolegom? To všetko uvidíte už 13. januára v šou Sladký život na JOJke!