VCMR Vianoce Ticha noc

TOTO sú tradičné slovenské Vianoce: Najkrajšia sviatočná pesnička vás chytí za srdce!

Skvelá hudba, krásne pesničky, zaujímaví hostia, príjemné rozhovory a rôzne pikošky. To všetko tvorí základ vašej obľúbenej relácie, ktorá na obrazovkách JOJky nechýbala ani v sviatočnom čase.

Obľúbená hudobno-zábavná šou Všetko čo mám rád nám opäť spríjemnila piatkový, už predsviatočný večer, na ktorý sme sa po tom všetkom zhone tešili celý týždeň. Počas neho sme si spoločne oddýchli od behania po obchodoch, od dokončovania poslednej práce a všetkého stresu z celého roka a naladili sa na blížiacie sa Vianoce. Pesničky, ktoré sú už neoddeliteľnou súčasťou každej epizódy, nám zas rozihrali takmer všetky žilky. Do kresla pre hostí si v špeciálnej vianočnej epizóde novej série sadli skvelá herečka Kamila Magálová a operný spevák Martin Babjak. Nuž a okrem hlavných hostí, sme mali aj ďalších „pocestných“. Do štúdia prišli aj Ján Babjak, Berco Balogh, Lán Lehotský či Ján Slezák. A, že o krásne pesničky nebola núdza, teda nemusíme ani hovoriť!

Berco Balogh – Santa Claus is coming to town

Martin Babjak – Zo mňa kňaz nebude

Štefan Skrúcaný a Ondrej Kandráč – Daj Boh šťastia tejto zemi

Ján Slezák a Kamila Magálová – Ja nemám lásku v malíčku

Martin Babjak a Ján Babjak - Granada

Martin Babjak a Berco Balogh – Jaj, cica

Ondrej Kandráč, Martin Babjak a Štefan Skrúcaný – Pieseň o jedličke

Ondrej Kandráč, Štefan Skrúcaný, Kamila Magálová, Martin Babjak, Berco Balogh, Ján Lehotský, Ján Slezák a Ján Babjak – Tichá noc

Kamila Magálová a Ján Lehotský – Vianočná vločka