Kandráčovci prezradili, ako sa bude volať ich dcérka: Dostane tradičné slovenské meno!

Obľúbený muzikant Ondrej Kandráč by sa už začiatkom leta mal stať po tretí raz otcom. Jeho milovaná manželka Erika nosí pod srdcom tretie dieťatko a celebritný párik prezradil, aké meno si pre dcérku pripravili!

Muzikant Ondrej Kandráč neustále tvrdí, že je tým najšťastnejším mužom pod slnkom a teraz to platí ešte viac. Momentálne prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote, pretože sa jeho krásna a šťastná rodinka už začiatkom leta rozrastie. Jeho milovaná manželka Erika, s ktorou žije v harmonickom vzťahu už viac než 11 rokov, nosí pod srdcom tretie dieťatko.

V relácii Zostali sme doma Kandráčovci prezradili, že ich očakávaná dcérka dostane tradičné slovenské a biblické meno Mária.Priznám sa, že ani sama neviem, prečo som vybrala toto meno, ale ešte som ani nebola tehotná a už som vnútorne cítila, že raz budeme mať malú Máriu. Keď mi potom lekár na ultrazvuku povedal, že to bude chlapček, myslela som si, že ma moja intuícia sklamala. Ondrej sa veľmi potešil, že budeme mať ďalšieho syna, no ja som stále vnútorne cítila, že to predsa len bude Mária. Rozmýšľala som, ako to prejdem s deťmi, keďže si tiež veľmi želali sestričku. Emuška mi jedného dňa priniesla namaľovaný obrázok, na ktorom bolo napísané: Budem ju ľúbiť, aj keď bude chlapec. Nakoniec to bude predsa len Mária, tak sa všetci tešíme. Samozrejme, tešili by sme sa rovnako aj na bračeka, ale zrejme je už rozhodnuté. Aby som ale odpovedala na otázku, prečo Mária, tak podľa mňa je to najkrajšie meno. Nakoniec, aj moja, aj Ondrejova babka bola Mária, takže sme sa s tým už všetci stotožnili,“ vysvetlila pre joj.sk Erika Kandráčová.

Sledujte reláciu Zostali sme doma aj dnes o 21:40 na JOJke!