Števo Skrúcaný s imidžom deda Mráza zaskočil najbližšiu osobu: Ostré slová od mamy!

Známy moderátor prekvapil všetkých televíznych divákov a fanúšikov, keď v relácii Zostali sme doma ukázal svoj nový imidž. V karanténe si totiž zapustil bradu. Jeho výzor však zďaleka nešokoval len jeho fanúšikov.

Števo Skrúcaný oslávil koncom marca okrúhle 60. narodeniny, no tento vek by mu tipoval málokto. Vždy bol totiž známy tým, že vyzeral nesmierne mladistvo. Postavu má fit, vrások minimum a kondíciu lepšiu než mnohí o polovicu mladší kolegovia. Navyše, oblieka sa tiež štýlovo a mladícky, čo mu vizuálne automaticky uberá nejaké tie rôčiky. O to viac všetkých šokovalo, keď v relácii Zostali sme doma ukázal svoj nový karanténny imidž. Števo si nechal narásť hustú bradu, ktorá ho doslova zmenila na nepoznanie.Priznám sa, že si tú bradu nijako neupravujem. Naozaj som ti to nechal vyrásť už do takej polobrady,“ skonštatoval. Nový výzor berie skôr ako experiment a zaujímavú skúsenosť, keďže počas plného pracovného nasadenia si takýto imidž nemôže dovoliť.

Nielen diváci však boli z jeho radikálnej zmeny šokovaní. Zaskočiť sa mu podarilo aj najbližšiu osobu. „Moja mama, napríklad, je z toho zúfalá. Povedala, že ma chce vidieť, až keď budem znova ostrihaný,“ skonštatoval Skrúcaný, ktorý by sa na prelome mája a júna mal stať opäť otcom.

Sledujte obľúbenú šou Všetko čo mám rád každý piatok o 20:35 na JOJke!