Kandráčovci ukázali zábery z najkrajšieho tehotenského fotenia: Rodinka ako z rozprávky!

Obľúbený muzikant Ondrej Kandráč sa začiatkom leta stane po tretí raz otcom, keď jeho milovaná manželka Erika privedie na svet dievčatko. Celebritný párik absolvoval krásne tehotenské fotenie a my vám tieto fotky prinášame ako prví!

Muzikant Ondrej Kandráč stále tvrdí, že je tým najšťastnejším mužom pod slnkom. Teraz to však platí ešte viac. Momentálne prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote, pretože sa jeho krásna a šťastná rodinka už začiatkom leta rozrastie. Jeho milovaná manželka Erika, s ktorou žije v harmonickom vzťahu už 12 rokov, nosí pod srdcom tretie dieťatko. Aby si tieto nádherné chvíle navždy zapamätali, absolvovali tehotenské fotenie so šikovnou fotografkou Ľubkou Ištoňovou. Miesto na fototermín nemuseli dlho hľadať. Vybrali sa do prírody a priam rozprávkové zábery vznikli na viacerých miestach v rámci Košíc, v ktorých Kandráčovci žijú. Na snímkach je vidieť, že tretie dieťatko už medzičasom poriadne narástlo, keďže Eriku zdobí rozkošné guľaté bruško. Druhý stav jej nesmierne svedčí a je z nej naozaj krásna tehuľka.

Šťastím žiaria nielen budúci trojnásobní rodičia, ale aj ich ratolesti Emka s Ondríkom. Už na prvý pohľad je jasné, že sa na príchod súrodenca veľmi tešia. Potvrdili to aj Erika s Ondrejom. „Deti sa na bábätko  veľmi tešia. Už dlhšiu dobu túžili po sestričke  a tak, keď sme im na Štedrý večer pripravili o darček naviac, veľmi sa tešili. Aj teraz ich musím pochváliť, že sú naozaj nápomocní. Emka, ako správne dievčatko, kontroluje výbavičku, skúša ju na bábikách a pripravuje sa na kočíkovanie, kŕmenie i prebaľovanie. Ondrejko sa k tomu postavil ako správny chlap a sľúbil, že na sestričky dohliadne,“ zhodnotili manželia Kandráčovci, ktorí pred pár dňami oslávili 12. výročie od svadby.

Očakávaná dcérka dostane tradičné slovenské a biblické meno Mária.Priznám sa, že ani sama neviem, prečo som vybrala toto meno, ale ešte som ani nebola tehotná a už som vnútorne cítila, že raz budeme mať malú Máriu. Je to podľa mňa najkrajšie meno. Nakoniec, aj moja, aj Ondrejova babka bola Mária, takže sme sa s tým už všetci stotožnili,“ zhodnotila Erika.

ArchívPosledné epizódy