Kandráč a Skrúcaný na najkrajšej fotke: Roztopí vás, ako spolu kočíkujú svoje bábätká!

Moderátori obľúbenej relácie Všetko čo mám rád prežívajú vo svojich životoch jedno z najkrajších období. Obaja sa totiž pred časom stali čerstvými otcami.

Moderátora Števa Skrúcaného a muzikanta Ondreja Kandráča v roku 2017 spojila práca a to hudobno-zábavná šou Všetko čo mám rád, ktorú spoločne na JOJke uvádzali. Celebritní muži si veľmi sadli a odvtedy nie sú len kolegami v práci, ale aj priateľmi v súkromí. Majú toho veľa spoločného a už len fakt, že ich manželky sa volajú rovnako, je veľmi milý. Tento rok však pribudla ďalšia vec, ktorá ich spája. Obe Eriky totiž otehotneli a tak sa stali čerstvými otcami.

Kým Števo sa teší z malej Elly od konca mája, Ondrejova rodinka sa rozrástla o rozkošnú Marušku koncom júna. Bolo, teda, len otázkou času, kedy si parťáci zo šou Všetko čo mám rád nájdu čas aj na spoločné kočíkovanie. A to sa aj stalo. Kolegovia a priatelia zároveň sa stretli pri slovenskom mori, na Zemplínskej Šírave, kde strávili veľmi príjemný čas. Tieto chvíle aj zvečnili a spoločnou fotkou sa Ondrej pochválil na sociálnych sieťach. Už na prvý pohľad vidieť, že obaja si otcovské povinnosti užívajú plnými dúškami a sršia šťastím.

Ondrej Kandráč a Števo Skrúcaný s kočíkmi Zdroj: archív O.K.

ArchívPosledné epizódy