Kandráčovci na najkrajšom rodinnom fotení: Wau, veď vyzerajú ako z rozprávky!

Manželia Kandráčovci sa spolu so svojimi tromi krásnymi detičkami pred pár dňami vybrali do nádherných levanduľových polí na východnom Slovensku. Tam absolvovali najkrajšie rodinné fotenie a my vám exkluzívne prinášame ich zábery, na ktorých sú ako vystrihnutí z rozprávky!

Kandráčovci si romantické fotenie uprostred levanduľového poľa naplánovali na začiatok leta a za krásnymi snímkami dokonca nemuseli cestovať príliš ďaleko. Lány obsypané voňavými fialovými kvietkami totiž nájdete nielen vo francúzskom Provensálsku, ale aj na východnom Slovensku, doslova na skok od Košíc.Levanduľové polia majú svoju krásu aj na Slovensku. Je to taký malý kúsok nášho Provensálska na východe. A doslova multi etnický rozmer tomuto foteniu dal fakt, že sme zavítali do maďarského prostredia Moldavy, kde nás čakali naši rusínski priatelia, manželia Pirovci z Medzilaboriec,“ povedali pre joj.sk Ondrej a Erika Kandráčovci.

O samotné fotenie v dychberúcom prostredí sa postaral šikovný fotograf Dušan Michalka, ktorý je ich rodinným priateľom. „Po fotografa sme nemuseli chodiť ďaleko, je to náš sused a dobrý priateľ,“ vysvetlili manželia. Počas fotenia panovala výborná nálada a Kandráčovci si ho užívali plnými dúškami. Výsledkom sú krásne spomienky v podobe nádherných fotiek, ktoré sú ako vystrihnuté z rozprávky. Čo poviete?