Emotívny duet Ondreja Kandráča a Natálie Puklušovej: Túto pieseň nepustíte z hlavy!

Obľúbená relácia Všetko čo mám rád sa po takmer troch rokoch opäť vráti na obrazovky televízie JOJ a to rovno na Silvestra! Tešiť sa môžete na skvelých hostí, zaujímavé príhody, množstvo vtipov a ešte viac fantastickej hudby. Tou rozhodne je aj emotívny duet, ktorý spolu zaspievajú Ondrej Kandráč a Natália Puklušová!

Všetko čo mám rád sa po takmer troch rokoch vracia na obrazovky a to v pravý čas! Silvestrovské vydanie legendárnej relácie prinesie kopec zábavy i rezkú hudbu v podaní kapely Kandráčovci. V posledný deň roka vás rozosmeje a roztancuje množstvo skvelých hostí. Tešiť sa môžete na hviezdy seriálových hitov Televízie JOJ – na Nelu Pociskovú a Braňa Deáka, na moderátorské stálice Lenku Čvirikovú Hriadelovú a Jana Mečiara i na skvelé herečky Natáliu Puklušovú a Bibianu Ondrejkovú. Garantujeme vám, že 1. januára nikto nevstane, pretože na Silvestra nikto nepôjde spať!

Vsetko co mam rad - Silvester 2022 moderátori a hostia Zdroj: TV JOJ

V Silvestrovskom špeciáli relácie Všetko čo mám rád odspieva každý z hostí jednu skladbu a vy si malú ochutnávku v podobe emotívneho duetu Ondreja Kandráča a herečky Natálie Puklušovej môžete pozrieť vo videu HORE už teraz!



Sledujte šou Všetko čo mám rád už na Silvestra o 22:15 na JOJke!