Kto nadaboval postavy v seriáli Wisting? Aha, títo herci sú vám známi aj z našich obrazoviek!

Nórsku kriminálnu sériu podľa knižiek Jørna Liera Horst si od šiesteho februára vychutnáte so slovenským dabingom. Kto prepožičal svoj hlas hlavným postavám?

Na nórsku kriminálku sa môžete už od zajtra tešiť aj so slovenským dabingom. Hercom prepožičali hlasy aj herci, ktorých môžete sledovať na JOJke. V hlavnej postave, detektívovi Williamovi Wistingovi, budete môcť počuť Petra Rúfusa. Jeho hlas vám je určite dobre známy z nejednej filmovej či seriálovej postavy, ale poznáte ho aj ako "hlas JOJky". Ďalší výrazný mužský hlas zaznie v postave jeho kolegu - Nilsa Hammera. Nadaboval ho Dušan Szabó. Štefan Martinovič, ktorého ste mohli sledovať v seriáli Hranica, prerozprával postavu ich kolegu Benjamina Fjelda!

Seriál Wisting si môžete pozrieť aj na JOJ PLAY!

Aby sme neostali len pri pánoch. V hlavnej ženskej postave, americkej vyšetrovateľke Maggie Griffinovej, budete môcť počuť Dagmar Sanitrovú, ktorú ste mohli vidieť napríklad v seriáli Naši. Wistingovu dcéru, Line, dabuje v seriálovom spracovaní knižiek Jørna Liera Horsta Michaela Drotárová, ktorá si zahrala na JOJke napríklad v seriáli Nový život či Ochrancovia. Jej hlas vám je určite dobre známy!

Nenechajte si ujsť seriál Wisting so slovenským dabingom od 6. februára o 21:50 na JOJke! 

Tagy: Wisting dabing