Celeste Buckingham si zo svojej váhy ťažkú hlavu nerobí: Toto odkazuje všetkým hejterom!

Charizmatická tmavovláska má v súčasnosti pár kíl navyše, no pre ňu to nie je žiaden problém a pozitívnu energiu rozdáva všade navôkol. Je vzorom pre mnoho fanúšikov a vo svojom mladom veku ju stále nepohltila sláva a peniaze.

​Celeste Buckingham je obľúbená speváčka, ktorá úspešne odštartovala svoju kariéru ešte ako tínedžerka. Vysoké pracovné tempo či súkromné problémy sa odzrkadlili aj na mladej tmavovláske. Keď mala sedemnásť rokov bojovala s anorexiou, no teraz má speváčka opačný problém.

​Médiám ani fanúšikom neuniklo, že Celeste pribrala a preto sa začalo špekulovať či čoskoro neprivedie na svet prvého potomka. ,,Toto brucho nie je tehotné, je to z jedla, z únavy a zároveň zo spokojného života," prezradila Buckingham. Speváčka sa už dlhší čas učí mať rada samu seba a je vzorom pre viacero žien. Nie všetky dámy musia vyzerať ako modelky z titulných stránok, no napriek tomu začala Celeste cvičiť. Čakajú ju veľké koncerty a preto si chce zlepšiť kondičku. ,,Bojím sa, že schudnem, mňa už baví byť väčšia," vysvetľuje speváčka.