Ďalšie utajené tehotenstvo!? Celeste Buckingham ukázala bruško!

​Obľúbená speváčka si prešla viacerými vzťahmi. Pár tvorila s Martinom Harichom či Matějom Vávrom, no teraz si padla do oka s riaditeľom zľavového portálu. Aleš Mlátilík je od speváčky o osemnásť rokov starší.

Celeste Buckingham má iba dvadsaťtri rokov, no prešla si už viacerými vzťahmi. Momentálne tvorí pár s riaditeľom zľavového portálu Alešom Mlátilíkom a svoj vzťah pred médiámi dlho tajili. Dvojica sa po prvýkrát stretla na spoločenskej akcii a odvtedy boli spolu v kontakte. Speváčka na sociálnej sieti pridáva zamilované fotografie a vyzerá to tak, že im vzájomná láska obom prospieva.

Speváčka momentálne dovolenkuje na ostrove Madeira a slnečné lúče si užíva plnými dúškami. Na Instagrame zverejnila fotografiu v plavkách a okamžite sa spustila vlna špekulácií o tehotenstve. ,,To bruško, to nie je iba také hocijaké bruško," napísala jedna z fanúšičiek. ​Celeste pribrala pár kilogramov, no hlavu si s tým neláme. ,,Iba oddychujem, jem a od decembra som pribrala. Myslím, že žena môže pribrať a žiariť z viacerých vecí, nielen z tehotenstva. Nečakám dieťa," vyjadrila sa Buckingham. Speváčka sa už dlhší čas učí mať rada samu seba a je vzorom pre viacero žien.