Ako to tá žena robí?! Krásna Catherine Zeta-Jones zastavila čas!

Čas plynie každému rovnako, avšak na niektorých sa podpisuje viac, na iných menej. Príkladom, ako poraziť prírodu, je stále rovnako krásna a očarujúca hollywoodska hviezda Catherine Zeta-Jones.

Catherine Zeta-Jones je žena, ktorú si všimne každý. Zaujme nielen na striebornom plátne svojím skvelým výkonom, ale rozhodne je neprehliadnuteľná aj svojím výzorom. Málokto by hádal, že táto kráska bude mať už o mesiac na svojom chrbte päť krížikov. Catherine Zeta-Jones, narodená vo Walese, má nielen neuveriteľnú charizmu, ale aj postavičku, ktorú by jej mohli závidieť i oveľa mladšie ročníky.

​Kráska, ktorá je už 29 rokov vydatá za Micheala Douglasa, zaujala aj počas návštevy v našej televízii. Dvojica, ktorú pozná celý svet, k nám zavítala v absolútnej tichosti. Prišli nenápadne, pôsobili skromne. Pozreli si nielen priestory našej televízie, ale navštívili aj štúdia. Dokonca spolu s Milanom "Juniorom" Zimnýkovalom zavítali do štúdia, kde sa nakrúcal relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja. Návštevu si tieto hollywoodske hviezdy užili, neváhali ani pózovať na spoločných fotografiách či rozdávať autogramy.

Krásnu Catherine Zeta-Jones môžete vidieť už dnes v komédii Sexi 40 o 22:00 hod. na JOJke!