To bolo prekvapenie: Oscarové hviezdy Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones v štúdiu Mojej mamy!

Hollywoodska dvojica Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones spôsobili poriadny rozruch v chodbách Televízie JOJ, kde sa zjavili ako blesk z jasného neba. O to väčšie prekvapenie to bolo nielen pre všetkých zamestnancov televízie, ale napríklad aj súťažiacich a štáb v štúdiu Mojej mamy, kam takisto dvojica zavítala.

Toto nikto nečakal. Slovensko cez víkend obletela informácia o tom, že hollywoodsky pár Michael Douglas a jeho pôvabná manželka Catherine Zeta-Jones sú aktuálne na súkromnej návšteve Slovenska. V nedeľu sa v Bratislave objavili na návšteve ministra zahraničných vecí Miroslava Lajčáka. Dnes zas tieto oscarové hviezdy nečakane poctili svojou návštevou aj Televíziu JOJ. Keď sa hviezdny pár objavil v štúdiu Mojej mamy, nikto neveril vlastným očiam.

Hviezdny párik však pôsobil maximálne srdečne a Michael a Catherine si dokonca stihli ešte aj pokecať s moderátorom relácie Milanom "Juniorom" Zimnýkovalom. Ten obom stihol okrem iného v krátkosti vysvetliť princípy fungovania našej šou. Napokon si ešte aj niektorí členovia štábu i samotní súťažiaci stihli urobiť záber. Všetci tak mali obrovský zážitok na celý život, ktorý bol ešte viac umocnený tým, že o ich príchode nikto do poslednej chvíle nemal ani len tušenia. Pozrite si v našej galérii, ako to celé dopadlo.

​​

​Nezabudnite sledovať štart novej série Mojej mamy už dnes o 18:00 na JOJke!

Viac o ich návšteve sa dozviete dnes v Novinách o 19:30.