Jenny

TOTO musíte počuť: Titulnú skladbu k strhujúcemu seriálu Jenny nedostanete z hlavy!

Na JOJke už čoskoro odštartuje výnimočný rodinný dramatický seriál o chorej tínedžerke Jenny, ktorý prinesie emotívny, ale aj optimistický pohľad na život mladých ľudí s onkologickým ochorením.

Prvé zábery z pripravovanej novinky Jenny si môžete pozrieť vo videoklipe k titulnej skladbe, ktorá v týchto dňoch uzrela svetlo sveta. Silný text, chytľavý refrén a emotívne situácie zo seriálu sa vám dostanú pod kožu a skladbu len tak ľahko nedostanete z hlavy. Interpretmi piesne s názvom Iba ďalej kráčam sú raper Fallgrapp v spolupráci s Matysom, Norou Ibsenovou a Simonom Štubniakom, ktorý je známy pod umeleckým menom The Curly Simon. Práve ten si zahral v seriáli Jenny jednu z hlavných postáv. Stvárňovať bude onkologického pacienta Olivera, ktorý bude dôležitou osobou v živote chorej tínedžerky. Videoklip sa nakrúcal v priestoroch nemocnice, kde sa Jenny uplynulé mesiace nakrúcala. V hlavných úlohách sa predstavia Bára Očenášová, Ján Koleník, Táňa Pauhofová, Zuzana Kronerová, Marián Mitaš, Vlastina Svátková či Simon Štubniak.

O čom bude seriál Jenny?
Hlavná hrdinka je 15-ročná vášnivá tanečníčka, ktorá žije len s otcom a mladším bratom. Počas tréningu na tanečnú súťaž začne pociťovať slabosť a príznaky choroby. Postupne sa cíti čoraz horšie a jej telo v istom momente zlyháva. Hoci dúfa, že je to len obyčajný vírus, z ktorého sa rýchlo vylieči, krutá realita onkologickej diagnózy prevráti život naruby nielen jej, ale aj celej rodine. Otec, ktorý už prišiel o manželku, sa cíti bezmocný. Mladšiemu bratovi zas chýba sestrička. Po počiatočnom šoku však v sebe Jenny objaví veľkú silu, pričom odhodlanie bojovať jej dodáva aj rodina. Keďže život je nevyspytateľný, i v tom najhoršom období prináša čosi dobré. Sympatická tínedžerke si v nemocnici nájde priateľa Olivera a aj svojho strážneho anjela v podobe sestričky Laury. Oporou budú pre ňu aj kamarátky-tanečníčky, ktoré za múry nemocnice vnesú pohyb a rytmus. Seriál Jenny sa odohráva na mieste, ktoré v realite nechceme nikdy zažiť. Rozpráva príbeh o rakovine, ale rozpráva to cez postavy, ktoré sú pripravené bojovať a nestratiť humor ani nadhľad.