Praktické účesy k rúškam? Tieto sa vám budú najviac hodiť!

Keďže sa uvoľnili opatrenia, mnohí sa vrátili do viac-menej bežného života. S jedným rozdielom - bez rúška ani na krok! Ako si teda doladiť účes?

Dočkali sme sa! Tento týždeň sa uvoľnili opatrenia a svet sa ako-tak vrátil do starých koľají. Jedna vec ale pretrvala. Mimo domova musíme mať nasadené rúško. Ako ho ale správne kombinovať s účesom?

Krátke vlasy sa do rúška nezamotajú, ak ste ale majiteľkou dlhej hrivy, to je už vec iná. Snáď vám pomôžu naše tipy na účesy.

Rozpustené vlasy

Najradšej nosíte rozpustené vlasy? Tak si treba len zvyknúť nosiť aj rúško, ktoré cez svoju hrivu pretiahnete. Svoje rozpustené vlasy môžete ozdobiť sponou či čelenkou.

Nízky vrkoč

Preferujete vlasy na krku? Potom skúste nízky vrkoč. Vlasy stačí zopnúť pod zátylkom gumičkou. Môžete ho skombinovať s cestičkou uprostred alebo vľavo či vpravo. Nízky vrkoč môžete doplniť mašľou, čelenkou alebo cestičku upevniť ešte ozdobnou sponkou. Účes sa hodí ako pre rúško s viazaním, tak pre to s gumičkami.

View this post on Instagram

#TransformationMask Design 1 is done!!! ??? Had so much fun sewing this mask!!!!! Hahhaha! Just a little fun to lighten up the mood during this period ? There will be 2 more designs coming up!! These masks are also for sale: part of the proceeds will go to Arc Children's Centre, a non-profit #charity that cares for children with cancer or life-threatening illnesses ✨ For every #TransformationMask sold, we will make a child-sized mask for the children in ARC and any other child who is in need! ? If you would like to donate directly to ARC, do head to arcchildren.org and click on “donate” ❤️ Thank you for supporting my crazy ideas and @freemovementsg fun creative side ? Please share this to make someone laugh a little more and to support the little ones in this world! ?? Thank you and keep safe everyone! ? DM me to get yours! Available online soon ?? #SGunited #FreeMovementDance #SupportLocal #FaceMask #StrongerTogether #GivingBack #StayHomeSg #LaughALittle #SmileALittle

A post shared by Sandra Faustina (@sandrafaustinalee) on

Vysoký vrkoč

Vrkoč nikdy nič nepokazí. A v ére nosenia rúšok je veľmi praktický. Vlasy stačí vyčesať, pokiaľ je vám to príjemné a páči sa vám váš výzor. Tento variant sa hodí ako pre rúško s gumičkami, tak s viazaním.

Vysoký drdol

Milovníčky drdolov si prídu na svoje. Tento účes je ideálny pre ženy, ktoré majú vlasy aspoň po ramená, aby si ich dokázali vypnúť. Svoju hrivu si vyčešte až hore a upevnite gumičkou. Aby vlasy dobre držali, zakrúťte ich a následne omotajte okolo gumičky. Koniec vlasov pripevnite vlásenkami. Tento účes sa hodí pre oba typy rúšok.

View this post on Instagram

?? Even though I have to wear a face mask while being in the park ? I’m slowly adjusting to it. At least this one is colourful? and looks dope in photos ? ⠀ Also if you’re interested in having a colourful face mask let me know! ? You can either order it online or if you’re from Poznań there’s an option to pick it up yourself! Let me know if you’re interested ? ⠀ ?? Powoli przyzwyczajam się do noszenia maseczek NAWET będąc w parku ?Przynajmniej ta jedna jest kolorowa? i rewelacyjnie wygląda na zdjęciach ? ⠀ Taką oto maseczkę możecie zamówić online bądź odebrać osobiście na terenie Poznania! Dajcie znać jeżeli jesteście zainteresowani kupnem ? ⠀ #dziendobry #maseczka #facemask #koronawirus #milegodnia #kolorowo #najlepiej #igerspoland #polskadziewczyna #ddobinsta #wiosna #spring2020 #springvibes #środa #maj #selfieaddict #polskadziewczyna #maseczki #poznań #instagrampolska

A post shared by Alex (@alexofficialpl) on

Dva drdole

K rúšku sa skvelo hodia aj dva drdole. Vlasy si len rozdeľte cestičkou v strede. Na každej strane hlavy vytvorte drdol. Vlasy zakrúťte okolo gumičky a upevnite vlásenkami. Môžete ich aj jemne povytiahnuť, aby drdole pôsobili voľnejším dojmom. Účes sa hodí k rúšku s gumičkami i s viazaním.

Vrkoče

Máte rady vrkoče? Nestarnúcou klasikou je francúzske prevedenie. Tento typ vrkoču vytvoríte tak, že vlasy rozčešete, rozdelíte ich na tri pramene a prehodíte ich trikrát cez seba spôsobom, akoby ste robili klasický vrkoč. Potom k jednotlivým prameňom z oboch strán pridávate ďalšie pramienky. Zapleťte vlasy až do konca a upevnite ich gumičkou. Tento typ účesu sa hodí skôr pre rúška s gumičkami.