Koniec priateľstva Zuzany Plačkovej a Nely Slovákovej? Táto odpoveď hovorí za všetko!

Obe sú krásne, bohaté, úspešné a kedysi si veľmi rozumeli. Slovenská kráľovná Instagramu Zuzana Plačková a česká influencerka Nela Slováková sa poznajú od roku 2012, kedy ich spojila reality show Hotel Paradise. Odvtedy sa kamarátili, no najnovšie sa pošuškáva, že ich priateľstvu odzvonilo.

Nela Slováková nedávno oslavovala tridsiatku a, samozrejme, Zuzana Plačková na oslave nechýbala. Bolo to ale zrejme naposledy, čo sa ženy objavili bok po boku.

To, že všetko nie je, ako bývalo, si všimli aj fanúšikovia. Na sociálnej sieti, ktorá zbiera pohoršujúce recenzie na úspešnú Češku, sa nedávno objavilo vyjadrenie, z ktorého bolo razom jasné, čo sa medzi kamarátkami stalo.

Zdroj: Instagram

"Zachovala sa k nej podobne ako ku svojej sesternici. Za chrbtom sa jej snažila kaziť spolupráce. Jej potreba byť vo všetkom jediná a najlepšia je úsmevná, pretože k tomu by bolo treba, aby bola nejakým spôsobom unikátna a dobrá v odbore. To, bohužiaľ, nie je," napísala žena, ktorá na sociálnej sieti vystupuje ako Hlena Sleváková. Tým priblížila, čo Nela svojej kamarátke vyviedla.

Zuzana má na pochybné Nelino podnikanie, ktoré bolo aj medializované, svoj názor. "Je mi to jedno, to, čo robí, je jej vec a mňa nezaujíma... urobte si názor sami," vyjadrila sa kráľovná Instagramu. Svojou odpoveďou tak dala najavo, že ich kamarátske vzťahy sú zjavne na bode mrazu.

Zdroj: Instagram