Tomáš Bezdeda predstavil novú emotívnu skladbu: Romantické slová poslal bývalej láske!

Svetlovlasý muzikant má dlhé roky povesť sladkého a nevinného chlapca a niet preto divu, že vo svojom okolí nemá núdzu o krásne ženy a fanúšičky. Hoci sa dlhé roky na verejnosti neukázal so žiadnou partnerkou, nový romantický singel dokazuje, že celý ten čas sám rozhodne nebol!

Sladký chlapec, ktorý svojimi modrými očami a nevinným výzorom dozaista chytil za srdce nejednu dámu. Reč je o sympatickom a talentovanom spevákovi Tomášovi Bezdedovi. Rodák zo Žiliny v týchto dňoch vydal svoju novú autorskú skladbu s názvom Ako sa máš, ktorá zaujme už na prvé počutie. Emotívna skladba vypovedá o nevydarenej láske.Občas sa nám v živote stáva, že nemôžeme mať všetko, čo chceme a viac faktorov hrá proti nám ako s nami aj vtedy, ak ide o tak peknú vec ako je láska,“ vysvetlil Bezdeda.

Hoci je obľúbený spevák stále nezadaný a od rozchodu s Adelou Banášovou pred dvanástimi rokmi sa na verejnosti neukázal so žiadnou novou priateľkou, láska v jeho živote rozhodne nechýbala. Dôkazom je práve nová skladba. Pri jej písaní sa totiž inšpiroval vlastným zážitkom. „Je to inšpirácia zo života. Keď si tú pesničku vypočujete, každý sa tam nájde. Každý z nás niečo také zažil, že sa do niekoho zaľúbil a chcel mať niečo, čo mať nemôže. Lebo je tam viac faktorov, ktoré boli proti tomu, aby som bol s dotyčnou osobou. Ale aspoň mám peknú pesničku, lebo inšpirácia je pre umelca veľmi dôležitá," prezradil Tomáš v reportáži pre Top Star. Jedným dychom dodal, že najkrajšie piesne píšu práve každodenné zážitky a čim sú silnejšie, tým ľahšie sa o nich píšu skladby. Singel Ako sa máš bude súčasťou nového pripravovaného albumu, ktorý by Bezdeda chcel vydať koncom roka 2021. Producentsky sa podieľal na skladbe Randy Gnepa z Basem3nt Recording Studio.