Spevák Tomáš Bezdeda je stále single: Ako je možné, že ešte nenašiel tú pravú?

Svetlovlasý muzikant má dlhé roky povesť sladkého a nevinného chlapca. Niet preto divu, že rozhodne nemá núdzu o fanúšičky a o krásne ženy vo svojom okolí. Napriek tomu tú pravú stále nenašiel.

Spevák Tomáš Bezdeda má už na chrbte tri krížiky, no stále pôsobí tak, ako sme ho pred rokmi spoznali. Sladký chlapec, ktorý svojimi modrými očami a nevinným výzorom dozaista zlomil nejedno ženské srdce. Hoci nemá núdzu o fanúšičky či obdivovateľky, je stále nezadaný. Navyše, od rozchodu s Adelou Banášovou pred dvanástimi rokmi sa na verejnosti neukázal so žiadnou priateľkou. Nepotreboval som sa ukazovať na verejnosti za každú cenu, aj keď som s niekým bol. Keď na to tie médiá netlačili, tak prečo by som mal o niekom hovoriť a dávať fotky na Facebook?,“ povedal Tomáš v rozhovore pre Top Star.

Bezdeda však jedným dychom dodal, že hoci si svoje súkromie stráži, ak by stretol tú pravú, určite sa ňou rád pochváli. „Keby som naozaj našiel tú pravú a bol by som o tom presvedčený, že nám to klape, tak nemám problém podeliť sa s tým, že toto je ona. Že toto je tá naozajstná láska,“ vysvetlil spevák, ktorý aktuálne hviezdi v úspešnom seriálu Uhorčík ako zbojník Slotovčík. Tomáš ešte v minulosti prezradil, že nemá vysnívaný jediný typ ženy, ktorý by ho oslovil. Nemám na ženu miery. To sa nedá povedať, ako keď kupuješ auto. To si buď sadnete, alebo nie. Treba byť len úprimný a narovinu si povedať veci. Nenaťahovať sa, lebo to je strata času,“ zhodnotil.

Sledujte obľúbený komediálny seriál Uhorčík každú sobotu o 20:35 na JOJke!