Gabika Marcinková prezradila pohlavie bábätka: Dieťatku dá tradičné slovenské meno!

Obľúbená herečka a jej manžel a úspešný muzikant Martin Mihalčín sa už onedlho stanú dvojnásobnými rodičmi, keďže Gabika nosí pod srdcom druhé dieťatko. Hoci si pohlavie bábätka dlhý čas nechávali pre seba, tehuľka konečne prezradila, či to bude dievčatko alebo chlapček!

Sympatická herečka Gabika Marcinková a jej manžel Martin Mihalčín, ktorý je frontmanom kapely Heľenine oči, spoločne vychovávajú rozkošnú dvojročnú dcérku Emku. Ich rodinka sa však čoskoro rozrastie, pretože Gabika nosí pod srdcom druhé dieťatko. V rozhovore pre rádio Jemné prezradila, že spočiatku bojovala s miernymi tehotenskými nevoľnosťami, no mimo toho všetko šlo hladko. Tie prvé týždne som sa vznášala na takom obláčiku šťastia, že super, a keď sa ma niekto spýtal, že ako sa máš, tak prvé, čo som chcela povedať bolo, že super, som tehotná, ale to sa nedalo, lebo prvé mesiace sa to nehovorí. No a potom prišli také tie komplikácie, že mi bolo trošku nevoľno, bola som unavená, ale vlastne kým je človek šťastný a všetko ide dobre, tak je to v pohode,“ povedala v rádiu.

Bábätko by malo prísť na svet začiatkom jari a hoci si slávni manželia pohlavie dieťatka nechávali pre seba, konečne prezradili, že im narodí synček. Ten by mal podľa všetkého dostať tradičné slovenské meno. Áno, bude to chlapec. Zatiaľ ho voláme Jakub, ale už ho tak voláme dlho, takže asi to nezmeníme. Mali sme v hre dve mená a nakoniec vyhralo toto,“ dodala budúca dvojnásobná mamička. Blahoželáme!