To je blamáž! Nemecký milionár Geissen skončil za mrežami: Róóóóbert, čo si to porobil?

Hlava zbohatlíckej rodiny Geissenovcov sa začiatkom marca dostala do peknej kaše. Róberta na letisku v Madride zatkli policajti a previezli ho do cely predbežného zadržania. Mal sa vraj paradoxne dopustiť krádeže!

Nemeckých milionárov Geissenovcov sme všetci spoznali vďaka populárnej reality šou, v ktorej ukazovali, aký ťažký život majú rozprávkovo bohatí ľudia. Keďže v peniazoch sa môžu kúpať, všetkých zaskočila informácia, s ktorou sa so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti podelila extravagantná Carmen. Podľa jej slov manžela Róóóberta na letisku v Madride zadržali policajti. Paradoxné ale je, že to malo byť za krádež. Toto je nepredstaviteľné, sme v Madride na letisku a Roberta zatkli, pretože údajne pred 20 rokmi niečo ukradol. Ja tomuto nemôžem uveriť, som úplne šokovaná,“ zverila sa Carmen na Instagrame. Incident sa stal ešte začiatkom marca, keď sa cez Španielsko vracali z Dominikánskej republiky, kde nakrúcali pokračovanie svojej reality šou. Na medzipristátie v Madride tak skoro nezabudnú. Ako vo filme... Zaobchádzajú s ním ako s nejakým ťažkým zločincom. Toto nie je normálne. Čo je toto, prosím vás, za krajinu?! rozčuľovala sa blondínka.

Podľa dostupných informácií policajti zatkli milionára na základe príkazu na zadržanie ešte z roku 1999. Ten mal byť už dávno premlčaný, no kvôli chybe sa zo systému španielskej justície nevymazal. Róbert tak mal stráviť noc v cele predbežného zadržania bez postele a s ďalšími 30 osobami bezdôvodne. Ak je to naozaj tak, je možné, že známy párik poženie tento incident pred súd.Bol to pre mňa absolútne zlý sen a nevedela som, či to mám vôbec zverejniť, ale takýto príbeh nemôžeme nechať len tak. Tak som sa rozhodla proti tomu zasiahnuť všetkými prostriedkami. Čo je Španielsko za banánovú republiku, a to ešte v roku 2021?! Dávajte si pozor pri vstupe do tejto krajiny,“ odkázala Carmen v komentári. Objavili sa však aj špekulácie, že nepríjemná situácia bola zinscenovaná s cieľom upútať na pokračovanie ich reality šou. Ako to teda naozaj bolo, ukáže čas!