Víťazka ČSMT Nikoleta Šurinová nahrala cover s mladučkým huslistom: Z ich talentu odpadnete!

Nikoleta mala len 11 rokov, keď zvíťazila v roku 2018 show Česko Slovensko má talent. Pred sebou má dnes už 14-ročná Nikolka dobre našliapnutú kariéru a v týchto dňoch sa môže pochváliť vlastným videoklipom.

Hudobne spolupracuje s Matejom Borovským, ktorý má len 13 rokov, no na husle hrá minimálne tak dobre, ako oveľa skúsenejší muzikanti v obore. Z ich spoločnej spolupráce preto nemohlo vzniknúť nič lepšie ako cover verzia plná talentu!

Nikoleta a Matej sú takmer v rovnakom veku a hudobne im to skutočne svedčí!

Mladá hudobníčka vo svojom veku toho skutočne stíha množstvo. Študuje, no neustále trénuje hru na bubny. Práve tie jej priniesli výhru v súťaži ČSMT v roku 2018. Sama však veľmi dobre vie, že za každým úspechom je veľká drina. "Bubnovanie milujem, keď sedím za bicími, tak to prežívam, nevnímam ostatných a užívam si to," prezradila Nikoleta v súťaži ČSMT.

Vypočujte si verziu svetoznámej Vivaldiho skladby od Nikolky a Mateja.

Mladá hudobníčka pochádza zo Špačiniec pri Trnave a jej najväčším vzorom je jej otec. Keď ho uvidela prvýkrát hrať na bicie nástroje okamžite vedela, že sa chce tomu venovať aj ona!

​Máte talent aj vy a chcete skúsiť svoje šťastie? Alebo poznáte niekoho, kto by sa rozhodne mal postaviť pred našu porotu? Neváhajte a ešte dnes vyplňte prihlasovací formulár do šou Česko Slovensko má talent!