Víťazka Talentu Margaréta Ondrejková radikálne zmenila imidž: Odpadnete, ako vyzerá!

Tínedžerka bola v ôsmom ročníku šou Česko Slovensko má talent obrovským prekvapením. Keď nenápadne pôsobiace dievčatko s imidžom sivej myšky otvorilo ústa a začalo spievať, všetci tajili dych. Obrovské nadanie a roky tvrdej práce jej priniesli ovocie v podobe triumfu v šou.

Margaréta Ondrejková sa narodila so silným hlasom dospelej zrelej ženy a preto niet divu, že v šou Česko Slovensko má talent všetkých ohúrila a z finále odišla ako víťazka.Je to veľmi zvláštny a nečakaný pocit, lebo som to absolútne nečakala. Toto bolo to najposlednejšie, s čím som rátala. Keď som tu stála, bolo to veľké napätie, lebo zostať v top trojke, je niečo neuveriteľné. A nestáva sa to každý deň. Je to úžasné,“ povedala Margaréta pár minút po skončení priameho prenosu. Hneď, ako z nej opadla eufória z výhry, sa vrhla naplno do rozbiehania svojej speváckej kariéry. Tmavovláska rozhodne nestrácala čas a už pár dní po finále odohrala svoj prvý koncert. Vystúpila vtedy ako hosť na adventnom koncerte skupiny La Gioia v Žiline.

Výhra v Talente však nebola prvým veľkým úspechom nadanej tínedžerky z Čachtíc. Zvíťazila aj v medzinárodnej súťaži spevákov do 15 rokov v talianskom Sanremo Junior. Vo finále tam uspela v konkurencii súťažiacich z 15 krajín sveta. V sprievode 39-členného orchestra zaspievala pieseň Before He Cheats od Carrie Underwood.

Margaréta po úspechu v Talente pracovala na svojej kariére a tvrdo trénovala, no aj šikovnej tínedžerke zmenila plány pandémia koronavírusu. Podobne ako všetci umelci, aj ona sa nevie dočkať toho, kedy bude môcť koncertovať. Kým sa tak stane, rozhodla sa urobiť si radosť aspoň radikálnou zmenou imidžu. Dlhé hnedé vlasy si nechala zapliesť do tenkých vrkôčikov, pričom v nich nechýba ani povestná farebná priadza. Margaréta zvolila výraznú fialovú a musíme uznať, že s novým účesom jej to nesmierne svedčí. Čo poviete?

​Máte talent aj vy a chcete skúsiť svoje šťastie? Alebo poznáte niekoho, kto by sa rozhodne mal postaviť pred našu porotu? Neváhajte a ešte dnes vyplňte prihlasovací formulár do šou Česko Slovensko má talent!