Z nežnej krásky usadnutá mamička s dvomi deťmi: Ako sa zmenila Dominika z Mama, ožeň ma?

Reality šou Mama, ožeň ma sa stala absolútne legendárnou a niektoré úryvky z nej naozaj zľudoveli. Azda najlegendárnejším momentom bolo, keď pumpár Miško žiadal o ruku romantickú Dominiku. Po týždni.

Reality šou Mama, ožeň ma sa zapísala do dejín internetu naozaj hrubým písmom a aj mnoho rokov po premiére jednotlivých častí na ne nevieme zabudnúť. Je to vďaka skvostným účinkujúcim a legendárnym hláškam, ktoré z pamäti nejde len tak vymazať. Pamätnou situáciou boli rozhodne aj romantické zásnuby pumpára Miška zo Spišskej Belej a nežnej romantičky Dominiky. Tá svojím odmietnutím zmietla zo stola všetky nádeje tohto Srdcového kráľa na veľkú lásku ako z červenej knižnice.

Neskôr sa ukázalo, že tmavovláska to hrala na dve strany, pretože v tom čase už mala priateľa. Od čias Mama, ožeň ma uplynulo už desať rokov a tak niet divu, že sa hlavní protagonisti zmenili. Dominika, ktorá v tých časoch rozdupala Miškove srdce na kúsky, dnes podľa všetkého žije šťastným rodinným životom. Vychováva dve dcérky a čo sa týka výzoru, tak pribrala niekoľko kíl a mahagónovú farbu na vlasy vymenila za čiernu. Celkovo pôsobí usadnuto a spokojne. Nuž, ktovie, ako by to dopadlo, keby sa vydala za citlivého pumpára...