Ako sa zmenil pumpár Miško z Mama, ožeň ma? Takto dnes vyzerá legendárny srdcový kráľ!

Reality šou Mama, ožeň ma sa stala absolútne legendárnou a niektoré úryvky z nej naozaj zľudoveli. Je to vďaka nezabudnuteľným hlavným protagonistom, medzi ktorým patrí aj pumpár Miško.

Písal sa rok 2011, keď sa matky niekoľkých starých mládencov rozhodli, že ich synovia by si už konečne mali nájsť ženu. A, tak ich prihlásili do reality šou Mama, ožeň ma. Medzi adeptami na ženenie bol aj plachý pumpár Miško zo Spišskej Belej, ktorý si vyberal medzi romantickou Dominikou a temperamentnou Erikou. Jeho city počas nakrúcania vzplanuli voči nežnej Dominike a tá mu ich opätovala. Keď to už vyzeralo, že bude ruka v rukáve, nesmelý pumpár sa rozhýbal a mladú dievčinu požiadal o ruku. Po týždni. To sa zdalo priskoro aj éterickej Dominike a Miška odmietla. Týmto počinom mladému mužovi navždy prischla prezývka Srdcový kráľ a zapísal sa do dejín internetu hrubým písmom.

Napokon sa ale ukázalo, že tmavovláska to hrala na dve strany, pretože v tom čase už mala priateľa. Od čias Mama, ožeň ma uplynulo už desať rokov a tak niet divu, že sa hlavní protagonisti zmenili. Miško podľa informácií denníka Plus 1 deň pracuje vo firme, ktorá sa špecializuje na pneumatiky a má veľkú záľubu v autách. V otázke výzoru sa veľmi nezmenil. Hoci vyzerá oveľa mužnejšie, pri pohľade na jeho najnovšie fotky v ňom poľahky spoznáte nesmelého pumpára z reality šou.

Ako dnes vyzerá pumpár Miško nájdete v galérii: 

Spríjemnite si leto s hláškami a tančekmi, ktoré sa vryli do dejín internetu a sledujte šou Mama, ožeň ma každý pracovný deň o 11:30 alebo po polnoci na JOJke!