Skutočné priateľstvá existujú aj v šoubiznise: Aha, tieto hviezdy dovolenkujú spoločne!

Leto je v plnom prúde a dovolenku plnú aktívneho či pasívneho oddychu si užívajú aj naše celebrity. Dokonca v niektorých prípadoch aj bok po boku. Sú totiž známe osobnosti, ktoré majú tak silné priateľské väzby, že si leto skrátka vychutnávajú spoločne.

Hovorí sa, že vody slovenského šoubiznisu sú tak nestále, že v ňom skutočné priateľstvá ani neexistujú. Je však niekoľko skvelých príkladov, ktoré potvrdzujú, že je to len mýtus. Medzi prvými sa na dovolenku k moru vybrali spisovateľka Evita Twardzik aj s manželom, ktorí oddychujú v španielskom Katalánsku aj s moderátorom Marcelom Forgáčom či s manželmi Jarom Bekrom a Monikou Hilmerovou.V princípe je dôležité, s kým trávite dovolenku…,“ napísala Evita k fotke, na ktorej si zapózovala ich celá dovolenková zostava.

Do slnečného Talianska si to namierila Wanda Adamík Hrycová, ktorá chvíľe v krásnom Toskánsku trávi s herečkou Zuzanou Fialovou. S tmavovláskou spolupracovala na viacerých projektoch, ako napríklad na filme Čiara či na seriáli Slovania. „Priatelia, víno, dobré jedlo, la dolce vita,“ zhrnula stručne k ich spoločnej snímke. Do obľúbenej dovolenkovej destinácie Slovákov, do Chorvátska zas vybrali manželia Alexander Bárta a Henrieta Mičkovicová, ktorí tam oddychujú spolu s herečkou Michaelou Čobejovou. To je aké fajn, keď máte s priateľmi zladený dovolenkový kalendár a môžete si po dlhom čase, keď ste sedeli doma a kváskovali, porozprávať, kde je na Hvare ten najlepší mandarínkový džem alebo ten najkvalitnejší olej… veľmi milá každoročná návšteva,“ nadchýnala sa blondínka v príspevku s ich spoločným záberom. Nuž, to je len dôkaz, že priateľstvá existujú aj v šoubiznise.