Zuzana Vačková nemá problém vyzliecť sa do plaviek ani v zime: Sebavedomie z nej len tak srší!

Herečka je známa svojím zdravým životným štýlom. Pravidelne cvičí, zdravo sa stravuje, chodí do prírody, okrem toho sa tiež pustila do záľuby, na ktorú množstvo z nás stále nenabralo odvahu!

A tou je otužovanie. Zuzka sa nebojí otužovať ani v zime - napríklad pri teplote vody tri a pol stupňa Celzia. Aj táto jej záľuba ju udržuje fit a v skvelej kondícii. Len málokto by jej tipoval, že už prekročila hranicu päťdesiatky. "Milujem ten pocit keď sa prekonám. Keď napriek tomu, že sa mi nechce, do tej vody vleziem, vnímam, ako sa správa moje telo… A potom keď vyjdem von, zimu vôbec necítim. A ani sa mi nechce obliekať," opísala svoje pocity.

Nie je tomu tak dávno, čo sa herečka od základov rozhodla zmeniť svoju kondíciu, ale aj stravovanie. V nejednom rozhovore priznala, že základom pre ňu bolo naučiť sa porozumieť fungovaniu svojho tela. Priznáva, že o pomoc požiadala odborníkov, s ktorými neustále svoje stravovacie návyky, ale aj nové cviky konzultuje. Okrem toho, že sa nebojí vkročiť do ľadovej vody, behá a, ak sa jej zrovna nedá vybehnúť do prírody, cvičí doma. Pre fanúšikov na svojom Instagrame prináša neustále nové výzvy, ako sa dostať do top formy či recepty na zdravé varenie a pečenie!