Nakrúcame pre vás seriál, ktorý milujú ľudia po celom svete: Na čo sa môžete tešiť?

Milovníci kriminálok, ale i humoru by mali zbystriť pozornosť. Už onedlho sa totiž na obrazovky televízie JOJ dostane nový seriál, ktorý pre vás aktuálne nakrúcame. Tešiť sa môžete na zaujímavý príbeh i na skvelé herecké obsadenie!

Pred niekoľkými týždňami sme začali pre vás nakrúcať nový seriál so zaujímavým názvom Einstein. Ide o pôvodom nemecký seriál, ktorý je napísaný podľa rovnomenného filmu z roku 2015 a bol predaný na viac ako sto televíznych trhov. Mimoriadny úspech zaznamenal okrem Nemecka aj v Španielsku či Portugalsku. Hlavným hrdinom je profesor Filip Koenig, utajený pra-pravnuk Alberta Einsteina, ktorý je sám uznávaným géniom a najmladším profesorom teoretickej fyziky na univerzite. Brilantnému vedcovi však kvôli smrteľnej dedičnej chorobe zostáva už len niekoľko rokov života, ktoré chce využiť naplno. K tomu popri chorobe využíva rôzne nelegálne prostriedky a aby neskončil vo väzení, môže si so svojou genialitou trest odpracovať ako nezávislý poradca policajnej detektívky, ktorej pomáha pri vyšetrovaní prípadov vrážd.Už druhý mesiac v rôznych lokalitách západného Slovenska, ale aj u susedov v Rakúsku, prebieha intenzívne nakrúcanie slovenskej adaptácie známeho seriálu Einstein, ktorý na naše obrazovky prinesie odľahčenú akčnú kriminálku, v hlavnej úlohe s potomkom slávneho génia,“ napísal na svojom Facebookovom profile generálny riaditeľ Joj Group Marcel Grega.

Seriál má ambíciu osloviť širokú divácku skupinu tým, že nejde o klasicky vystavanú kriminálku, pretože v sebe výrazne spája napätie a komédiu. A to najmä cez hlavnú postavu, ktorú si divák zamiluje. Pre jej jedinečnosť, humor, špecifické správanie. V hlavných úlohách sa predstavia herci ako Juraj Loj, Ivana Kubáčková, Richard Stanke či Dominika Richterová.Seriál zaznamenal úspech vo viacerých krajinách sveta, predaný bol na viac ako sto televíznych trhov. Na Slovensku hlavného hrdinu stvárni Juraj Loj, vo dvojici s Ivanou Kubáčkovou, vyšetrovateľkou na oddelení vrážd. Na novinke, ktorá prinesie osem častí, režisérsky pracuje Martin Kazimír a tešiť sa na ňu vo vysielaní JOJky budete môcť v najbližšom období,“ doplnil Grega.

Tagy: Einstein