JOJka prinesie novú rodinnú komédiu: Šťastná rybka si získa milovníkov Prázdnin!

Televízia JOJ v júni uvedie seriál, ktorý si získa celú rodinu a nadchne každého milovníka kvalitného humoru. V hlavných úlohách uvidíte obľúbených hercov známych z viacerých populárnych seriálov!

Humor, rodinná pohoda, láska, ale aj bizarné situácie, do ktorých sa dostane hlavný hrdina. Toto všetko ponúka nový seriál televízie JOJ, ktorý uvidíte už od polovice júna na našich obrazovkách. Šťastná rybka prinesie v desiatich častiach príbeh o mužovi - Jozefovi Hajdákovi - ktorý jedného dňa získa obrovskú výhru v lotérii. S týmto faktom však musí veľmi opatrne pracovať. Na jednej strane je tu totiž jeho manželka, Simona, ktorá je v rizikovom tehotenstve a správu o výhre by kvôli svojej diagnóze tak ľahko nerozdýchala. Na druhej strane stoja členovia rodiny - na čele so švagrom, u ktorého Jozef pracuje vo firme. Nemožno tiež opomenúť jeho syna Alberta, ktorý tajomstvá vonkoncom udržať nedokáže a v neposlednom rade Dodovho svokra, ktorý je bývalým elitným policajtom. Dodo bude mať poriadne náročnú úlohu udržať obrovské tajomstvo pod kontrolou! 

Zdroj: TV JOJ

V hlavnej úlohe sa môžete tešiť na skvelého Ľuboša Kostelného ako Doda, ktorý si divákov komediálneho žánru získal ako policajt v Profesionáloch či rodinných Prázdninách. Jeho manželku stvárni Zuzana Porubjaková. Môžete sa tešiť tiež na radu ďalší skvelých hercov - Dušana Jamricha, Kristínu Greppelovú či Marcela Ochráneka. Na režisérsku stoličku Šťastnej rybky sa posadil Ivan Predmerský, ktorý režíroval obľúbený rodinný seriál Prázdniny. Je sa rozhodne na čo tešiť! 

Seriál Šťastná rybka príde na obrazovky TV JOJ už onedlho!