Manželia Kandráčovci ukázali romantickú fotku z dovolenky: Tomu sa povie láska ako hrom!

Obľúbený muzikant má počas celého leta svoj pracovný kalendár naozaj plný, no vždy si vie vyhradiť aj dostatok času na oddych so svojou milovanou rodinou. Pred pár dňami absolvovali spoločnú dovolenku v slnečnom Chorvátsku, kde vznikla aj romantická fotka Eriky a Ondreja. A sú na nej azda rovnako zaľúbení, ako v deň svadby!

Manželia Erika a Ondrej Kandráčovci v máji oslávili 14. výročie svadby, no v ich prípade akoby čas ani neexistoval. Dokazujú to aj snímky z ich spoločnej rodinnej dovolenky v Chorvátsku, kde si boli oddýchnuť a načerpať nové sily.

Úspešný muzikant sa na svojom profile na sociálnej sieti pochválil krásnou fotkou s manželkou, ktorá je ako vystrihnutá z romantického filmu. Kandráčovci na nej pózujú na pláži pri západe slnka, pričom sa držia za ruky a zamilovane sa na seba dívajú. „Tak a takú babu som dnes zbalil,“ napísal Ondrej k snímke. Tá si okamžite získala tisícky lajkov a stovky krásnych komentárov, ktoré hovoria jasnou rečou – idylický vzťah Ondreja a Eriky sa jeho fanúšikom nesmierne páči.

Exkluzívny profilový rozhovor s Ondrejom Kandráčom si môžete pozrieť tu: