Porotca Jaro Slávik ukázal svoju manželku: Fíha, pozrite, akú krásnu ženu má doma!

Producent, ktorý je súčasťou poroty šou Česko Slovensko má talent od jej úplného začiatku, patrí medzi najznámejšie tváre nášho šoubiznisu. Svoje súkromie si však stráži, a preto mnohí ani netušia, ako vyzerá jeho manželka. To je však minulosťou. Ženu svojho života ukázal v šou Môj muž to dokáže!

Diváci na obrazovkách televízie JOJ už dnes večer uvidia novú šou s názvom Môj muž to dokáže, v ktorej muži plnia rôzne úlohy a ich ženy na ich výkonnosť uzatvárajú stávky. Súťažou vás budú sprevádzať moderátori Adéla Gondíková a Ondřej Urban a v úlohe súťažiacich sa predstavia slávne české a slovenské dvojice, ktoré uvidíte aj tak, ako ich nepoznáte.

Okrem manželov Kandráčovcov, Marty Jandovej či Maroša Kramára uvidíte aj producenta Jara Slávika, ktorého diváci JOJky poznajú ako porotcovskú stálicu v šou Česko Slovensko má talent. A hoci patrí medzi najznámejšie tváre nášho šoubiznisu, svoje súkromie si stále stráži a veľa z neho nezverejňuje. Niet preto divu, že do spoločnosti s manželkou Andreou príliš často nechodia. Pri príležitosti nakrúcania šou Môj muž to dokáže však urobili výnimku. Jaro sa so ženou svojho života ukázal bok po boku v plnej kráse a keď ju ľudia videli, padli im sánky. Jeho „zákonitá“ je totiž poriadna kočka a môže sa popýšiť postavičkou ako lusk. Ohúrila aj dokonalým hviezdnym outfitom, v ktorom naozaj žiarila.

MOJ MUZ TO DOKAZE - Jaro Slavik so zenou Zdroj: FTV Prima

O čom je šou Môj muž to dokáže?
Koľko cibule dokáže váš muž nakrájať za dve minúty? Podarí sa mu v časovom limite naskladať do kufra 30 kusov oblečenia? Zvládne prekážkovú dráhu na vysokých podpätkoch? Na to všetko budú musieť uzavrieť stávky slávne ženy alebo partnerky slávnych mužov – a tí urobia všetko pre to, aby tipy svojich partneriek dokázali naplniť. A jedno je isté – bude to poriadna zábava.

MOJ MUZ TO DOKAZE Zdroj: FTV Prima



Sledujte šou Môj muž to dokáže už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Jaro Slávik