Jaro Slávik prezradil recept na to, ako byť úspešný: ČO musíte mať, aby sa vám darilo?

Začínal ako skladník v hudobnom vydavateľstve a vo veku 21 rokov sa stal jeho najmladším riaditeľom. Má za sebou množstvo veľkých produkcií, objavil veľa talentov, ďalšie hľadá aj v šou Česko Slovensko má talent a popri tom všetkom stále pracuje na nejakých nových projektoch. Reč je o Jarovi Slávikovi, ktorý v exkluzívnom profilovom rozhovore prezradil, aký je recept na úspech!

Snívajú o tom mnohí, ale len hŕstke sa to podarí. Stať sa úspešným a robiť to, čo nás baví, na profesionálnej úrovni a získavať za to nielen príjem, ale aj uznanie, vôbec nie je jednoduché. Svoje o tom vie aj producent, promotér a porotca zo šou Česko Slovensko má talent – Jaro Slávik. Z jednpduchého chlapca z bratislavskej Petržalky sa prepracoval medzi najúspešnejšie slovenské osobnosti. A rozhodne mu to do lona z neba nespadlo. „Je to kombinácia náhody, jazykových znalostí, tej moci, že som si dokázal presadiť nepredstaviteľné veci. Kľúčom je mať šťastie. Kľúčov je veľa a ľahko sa to rozkľúčuje potom. Ale povedz to človeku, ktorý ma skončenú strednú školu. Stojíš s tým vysvedčením pred gymnáziom a teraz čo? Povieš si, že: Budem hviezda. A kde začať?“ povedal Jaro v exkluzívnom profilovom rozhovore pre joj.sk.

Taktiež vymenoval prívlastky, ktoré by človek mal mať, ak chce preraziť. „Dôležitá je vytrvalosť. Bez tej vytrvalosti sa nikam nedostaneš. A, keď si vytrvalý, nikam sa nedostaneš. Minimálne počas práce. Vtedy zabudneš, že si niečo chcel urobiť. Vytrvalosť je dôležitá a rovnako dôležité je mať odstup. Aby sa ti nestalo, že si ako škrečok v koliesku a furt niečo robíš a neuvedomíš si, že niečo robíš. Dôležitá je arogancia. A dobre ma počujete. Arogancia v tom zmysle, že ty si majiteľom svojej značky a ty si tú značku musíš presadzovať voči svojmu okoliu. Akou cestou, to je druhá vec. Ale vždy si musíš vytvoriť, že ty si značka a tú značku musí niekto k**va rešpektovať,“ dodal.

Celý profilový rozhovor s Jarom Slávikom si môžete pozrieť vo videu: