Soňa Skoncová v deviatom mesiaci žiari štastím a krásou: Pozrite, ako jej to pristane!

Už pred mesiacom sa s divákmi JOJky a relácie Topstar rozlúčila vo vysielaní. Aktuálne prežíva mamička v očakávaní svoj deviaty mesiac a ten jej veľmi pristane!

Do rodiny Sone Skoncovej čoskoro pribudne druhý potomok. Mamička malého Robka sa už na jeho súrodenca nevie dočkať. S fanúšikmi sa rozlúčila na chvíľu už po druhýkrát. Na svojom Instagrame prezradila, že aj ona prežíva bolesti, ktoré sú špecifické pre budúce mamičky. Keďže je jej Robko v jasličkách, má to o niečo jednoduchšie. "Ďalšou novotou sú rána bez synčeka, lebo je v jasličkách - z čoho vyplýva pokojné dopoludnie," prezradila na sociálnej sieti. A ráno si rada dopraje dobré a výživné raňajky!

Soňa ja nádherná žena a rada sa necháva fotiť profesionálnymi fotografmi. Pri tejto príležitosti si obliekla krásne biele šaty a nechala sa zachytiť pri tom, ako si drží guľaté bruško, ktoré čoskoro na svet privedie nový život. "Vynosenie dieťaťa vo mne vyvoláva pocit, že som superhrdina. Naozaj unavený, slabý superhrdina, ktorý chce neustále jesť a nesmie zdvíhať ťažké predmety," vtipne opísala pocity, ktoré aktuálne prežíva! 

Sledujte Topstar každý pracovný deň o 12:30 na JOJke!