Tehuľka Soňa Skoncová odchádza na druhú materskú: Aha, ako sa rozlúčila s divákmi!

Moderátorka Top Staru sa onedlho stane dvojnásobnou mamičkou, keď sa jej rodinka rozrastie o druhé dieťatko. Keďže jej veľký deň sa nezadržateľne blíži, v pondelok bola v práci posledný raz a s divákmi sa aj náležite rozlúčila!

Moderátorka Soňa Skoncová nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko a deň pôrodu sa nezadržateľne blíži. Keďže sa ale cítila dobre, aj napriek tomu ešte stále pracovala. Šoubiznisovú reláciu však na JOJke v pondelok uvádzala poslednýkrát. Sympatická tmavovláska totiž odchádza na materskú.Touto reportážou sa dnešný Top Star končí a pri tejto príležitosti by som sa s vami rada rozlúčila aj ja, pretože ma už onedlho čakajú opäť mamičkovské povinnosti. Majte sa krásne a dovidenia,“ povedala Soňa na záver relácie a popri tom si nežne chytila svoje guľaté bruško.

Prvorodený synček Robko sa moderátorke narodil 10. marca 2021 a od svojho príchodu im robí neuveriteľnú radosť a napĺňa ich šťastím. Keďže bol ešte maličký, Soňa sa s partnerom Robom vôbec nezamýšľali nad tým, či a kedy sa ich rodinka rozrastie o ďalšie dieťatko. Fakt, že otehotnela, bol pre nich preto veľkým prekvapením. „Z mojich úst neraz vyšlo, že milujem byť v očakávaní a tehotenstvo s mojim prvorodeným bolo najkrajším obdobím v živote. Avšak keby som si momentálne mohla nechať doručiť dieťatko bocianom - urobím to hneď. Druhé tehotenstvo v závese za prvým a zároveň každodenné naháňanie batoľaťa je NÁROČNÉ. Fyzické zmeny, keď som v treťom mesiaci vyzerala ako v šiestom, emočné výbuchy a celodenná únava, ktorá nedovoľuje užiť si nový zázrak, tak ako by si zaslúžil - sú dôvody, prečo je moje druhé tehotenstvo vyčerpávajúce. Keď sa do toho pridajú obavy, ako zvládnem dve deti, pocity viny, či im obom dám dostatok pozornosti a strach ako súrodenca prijme Robko – panikárim. Ale potom sa zhlboka nadýchnem a uvedomím si, že som večný optimista, som skúsenejšia, ako som bola pri Robkovi, v mojom živote je vďaka synčekovi oveľa viac radosti a ja pod srdcom nosím najväčší dar, ktorý mu môžem dať – súrodenca, teda priateľa na celý život. To všetko + vďačnosť sú mojou motiváciou tešiť sa z druhého prírastku podobne ako z prvého, napriek tomu, že to nie je prechádzka ružovou záhradou,“ napísala pred časom na Instagrame. Skoncová je vo svojich vyjadreniach vždy otvorená, čo jej fanúšičky nesmierne oceňujú. Väčšina komentárov pod jej príspevkami hovorí jasnou rečou – viac autentickosti do našich životov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Budúcej dvojnásobnej mamičke gratulujeme a želáme veľa zdravia!