Zuzanita neskrýva dojatie: Tak TAKÝTO vianočný darček si môžu mnohí len priať!

Zuzana Žilinčíková, ktorú diváci TV JOJ mohli vidieť v relácii Take Me Out či Bez servítky neskrýva radosť z vianočného darčeka!

Zuzana Žlinčíková sa preslávila účinkovaním vo viacerých televíznych reláciách. Mnohí si ju vedia vybaviť na základe jej vzhľadu - výrazná farba vlasov či niekoľko estetických zákrokov, ktoré podstúpila. Naposledy ste ju mohli vidieť účinkovať v seriáli Nemocnica na JOJke. V súkromí randí s DJ, ktorý jej pomáhal variť v Bez servítky a sú spolu už niekoľko mesiacov, ktoré Zuzanita opisuje ako veľmi krásne. Vyzerá to, že je ich vzťah skutočne vážny, keďže jej "polovička" jej na Vianoce darovala nové auto! 

A to dokonca v jej obľúbenej farbe - krásnom odtieni modrej. Zuzana neskrývala nadšenie a o fotografie nového auta sa podelila aj na svojom Instagrame, kde priateľovi vyznala city. "Vianočný darček od môjho milovaného Ježiška," napísala k snímke auta."Tento rok síce Vianoce bez snehu, no aspoň môžem prevetrať moju novú kabelku v obľúbenej farbe, teda väčšiu nákupnú tašku," napísala na adresu nového auta. Zatiaľ, čo mnohé dostanú len tú kabelku, Zuzanita sa môže tešiť z nového auta! 

Zdroj: IG/z.u.z.a.n.i.t.a

Tagy: Zuzanita