Sexica Zuzanita priznala, kto je jej nový frajer: TENTO chlapík vám bude známy!

Zuzana Žlinčíková, ktorú ste mohli prednedávnom vidieť hviezdiť v seriáli Nemocnica, ale aj v kuchárskej šou Bez servítky, ukázala nového priateľa. Divákom TV JOJ bude známy!

Po boku krásnej blondíny sa objavilo už niekoľko chlapov. To, komu jej srdce aktuálne platí, však vždy verejne nezdieľa. Tentokrát spravila výnimku a na Instagrame prezradila, že jej novým priateľom je známy DJ. Toho ste mohli vidieť v Bez servítky, kde Zuzanita varila. Práve u jej novej lásky pred časom hostila svojich konkurentov z Bez servítky, odvtedy ubehol nejaký ten piatok a Zuzanita priznáva, že dnes tvoria pár a je veľmi šťastná. "Keďže mi píšete, že ste zvedaví, kto je po mojom boku, ako vyzerá a s kým prežívam tie najkrajšie chvíle, tak tu ho máte. Človek, čo vždy stojí pri mne a vo všetkom ma podporuje. Čo si môžem želať viac," predstavila fanúšikom svojho nového chlapa a jeho tvár mnohí ihneď spoznali! 

Ak ste nestihli poslednú epizódu Bez servítky, nájdete ju v archíve TV JOJ:

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze! 

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!