Kde berie Ivan sebavedomie pri hraní? Zrejme mu pomáha aj tato bežne dostupná skúsenosť!

Relácia Riskuj! priniesla množstvo zaujímavých účinkujúcich. Mnohí z nich si odniesli veľké finančné odmeny a v súťaži bodovali až päťkrát po sebe, čo je zároveň súťažné maximum. Aktuálne môžete sledovať nadaného Ivana!

Do vedomostnej súťaže Riskuj! sa môže prihlásiť ktokoľvek, kto má 18 a viac rokov. Základom je, samozrejme, nebáť sa kamier. Množstvo ľudí pred kamerou chytí stres a vedomosti, ktoré inak majú, im vypadnú. Nemusíte sa však báť, náš štáb vás dôkladne na televízne obrazovky pripraví. Aj Ivan zvládol trému a už po štvrtýkrát ho uvidíme v relácii Riskuj! 

Ivan je z Banskej Bystrici a skúseností s hraním má aj z iných hier. "Rád chodím do kaviarenských kvízov," zaznelo v jednej z minulých epizód z úst Ivana. Pravdepodobne aj v nich získal sebavedomie v hre. Takéto kvízy sú bežne dostupné v rôznych mestách a hráčovi dajú skvelú skúsenosť napríklad aj pred samotným účinkovaním v Riskuj! Ivan už po druhom súťažnom kole, ktoré absolvoval, mal na konte rekordnú sumu v jedinej epizóde - viac než 4 tisíc eur. Za nahraté peniaze bude pravdepodobne cestovať. Po troch súťažných dňoch už má na konte 6700 eur.  

Zdroj: TV JOJ

 Sledujte Ivana v Riskuj! aj dnes o 17:05 na JOJke! 

Tagy: Riskuj