Relácia Riskuj! mieri za vami: Na casting môžete prísť aj do vášho mesta, TU sa vidíme!

Ak sa už dlhšie odhodlávate prihlásiť do vedomostnej súťaže Riskuj!, no odrádza vás cestovanie, pretože ste zďaleka, máte teraz jedinečnú možnosť!

Ak ste zďaleka, čo vás doteraz na prihlásení do súťaže odrádzalo, určite oceníte možnosť prísť na casting k Riskuj! o niečo bližšie. Pozornosť tentokrát zbystrite všetci z východu našej krajine. Už v sobotu 4. februára 2023 sa totiž vidíme v Košiciach. Otestovať svoje vedomosti môžete prísť do hotela Teledom od 14.00 do 16.30. Ešte predtým, ako na casting prídete, aby ste si zjednodušili účasť na ňom, vyplňte registračný formulár, ktorý nájdete TU! Ak nie ste z východu, nič sa nedeje, čoskoro sa vidíme v ďalších mestách, a to konkrétne v Banskej Bystrici a v Žiline!

Vedomostná súťaž na JOJke je možnosťou pre každého, kto chce ukázať svoje vedomosti a zarobiť si pekné finančné odmeny. Hľadáme práve vás. Stačí, ak máte minimálne osemnásť rokov a chuť súťažiť. Zároveň sa môžete dozvedieť, ako to funguje za televíznymi kamerami, ktorých obsah vidíte bežne len v televízii, ale aj nadviazať nové priateľstvá! 

Sledujte Riskuj! každý pracovný deň o 17:05 na JOJke a nenechajte si ujsť príležitosť prísť na casting už 4. februára v Košiciach!

Tagy: casting Riskuj